Nieuwsarchief

Plastic hekje in brand gestoken Kronepad Wezep

Een of meerdere vandalen hebben in de nacht van zondag op maandag een plastic hekje op het Kronepad in de brand gestoken. Een medewerkster van een beveiligingsbedrijf ontdekte de brand toen zij over de Stationsweg in Wezep reed. Het weerloze hekje was vermoedelijk met brandstof overgoten en in de brand gezet. De brandweer van Hattemerbroek werd opgeroepen om de brand te blussen. Jammer genoeg zijn er geen sporen achtergebleven naar de dader(s) van deze kansloze heldendaad. In dit geval was de brandweer er nog snel bij door een oplettende voorbijganger, maar als het hekje verder in de fik had gestaan, was de kans groot geweest dat de omliggende bosschage in de brand zou zijn gevlogen. Een erg gevaarlijke situatie dus. De brand kon snel worden geblust, maar men kon niet voorkomen dat het hekje flink beschadigd raakte. Binnenkort kan er dus weer op kosten van de belastingbetaler een nieuw hekje worden geplaatst.
Locatie Reageren 2.504x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Laatste puntjes op de 'i': nieuwe aansluiting A28 Wezep - Hattemerbroek vanaf nacht vrijdag op zaterdag open
Kleine brand in vuilniswagen Ruitersveldweg Wezep
Felle brand zorgt voor grote schade aan woning Bremstraat Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 7,4°C
N 14,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier