Nieuwsarchief

25-jarige motorrijder uit Nunspeet verongelukt op de Kamperstraatweg tussen Wezep en Kampen

Een 25-jarige motorrijder uit Nunspeet is dinsdagmiddag verongelukt bij een ernstig ongeval op de Kamperstraatweg tussen Wezep en Kampen. Het ongeval gebeurde omstreeks vijf over vijf ter hoogte van de oversteek bij het Jan Boerswegje / Wittensteinse Allee.

De bestuurder van een personenauto wilde de Kamperstraatweg oversteken, maar zag daarbij een van de twee motorrijders over het hoofd. De achterste motorrijder botste op de linker achterzijde van de personenauto en kwam hard ten val. De motorrijder was vrijwel direct overleden. De andere motorrijder is niet betrokken geraakt bij het ongeval, hij is door de hulpverleners opgevangen. Ook diverse andere getuigen zijn door de politie opgevangen en gehoord.

De inzittende van de personenauto raakte ook gewond en moest door de brandweer van Wezep uit zijn auto worden bevrijdt. Hij is met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Vanwege de ernst van het ongeval heeft de Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De Kamperstraatweg tussen Wezep en Kampen is urenlang afgesloten geweest voor het verkeer tussen de kruising met de Zuiderzeestraatweg en De Zande. Bergingsbedrijven Stouwdam en Wolves zijn ter plaatse gekomen om de motor en de personenauto te bergen.


Locatie 2 reacties 23.097x

Reacties (2)

HbWoensdag 14 september 2016 – 19:50
Vreselijk....veel sterkte voor alle betrokkenen.

VisDonderdag 15 september 2016 – 18:08
Wat verschrikkelijk wij wensen Fam.
.en vrienden heel veel sterkte toe met dit verlies...


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kamperveen:

Auto met vier inzittenden van de weg N50 Kamperveen
Auto met aanhanger in brand op de N50 bij Kamperveen: weg dicht
Motorrijder zwaargewond bij ernstig ongeval N763 Kamperstraatweg - De Zande Kamperveen
Het weer in Wezep
Bewolkt 5,7°C
N 11,2km/h
1,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier