Nieuwsarchief

Groot politieonderzoek na aantreffen lichaam in bos langs de Molenweg tussen Wapenveld en Wezep

De politie is zondagochtend rond acht uur begonnen met een groot politieonderzoek na het aantreffen van een lichaam in het bos langs de Wapenvelder Molenweg bij Hattem, de doorgaande weg tussen Wapenveld en Wezep. De weg is volledig afgesloten voor al het verkeer. De politie zal nog een groot deel van de dag bezig zijn met onderzoek, zo is de verwachting. Meer informatie is op het moment van schrijven nog niet beschikbaar.

Update 11.00u: Langs de Leemculeweg en de (Wapenvelder) Molenweg zijn over een afstand van meer dan een kilometer op verschillende plekken kledingstukken en een tas gevonden. Het vermoeden van een misdrijf is dus vrij groot. Ook de politiehelikopter is al ter plaatse geweest om luchtfoto's te maken.

Update 13.30u: De politie gaat er vanuit dat het om een misdrijf gaat. De (Wapenvelder) Molenweg is nu volledig afgesloten en ook de Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen. Wie gisteren of vannacht iets heeft gezien op de Molenweg, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Ook dashcambeelden van automobilisten die de weg hebben afgelegd de afgelopen 48 uur worden verzocht contact op te nemen met de politie, omdat deze dashcambeelden mogelijk belangrijke informatie kunnen bevatten.

Update 18.00u: De politie heeft inmiddels het lichaam van de vrouw geborgen. Uit eerste onderzoek is gebleken dat de vrouw mogelijk verbleef op bungalowpark De Leemkule aan de Leemkuilen in Hattem. De politie heeft daar ook nog kort onderzoek gedaan, alhoewel daar niet veel te zien was. Op de (Wapenvelder) Molenweg was het nog de hele middag druk met onderzoekers. Het is op dit moment nog niet bekend hoe laat de weg open gaat. + foto update 15 foto's

Update 19.30u: Volgens de politie gaat het om een 30-jarige vrouw uit Apeldoorn. Het lichaam van de vrouw is overgebracht naar het mortuarium.

Update 23.00u: In een persbericht laat de politie zondagavond rond tien over tien weten dat er vooralsnog geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf. Op het plaats delict konden geen sporen gevonden worden die daarop wijzen. Om toch uitsluitsel te kunnen geven over de doodsoorzaak van de vrouw, zal er sectie op haar lichaam worden verricht. De politie hoopt hiermee duidelijkheid te kunnen verkrijgen.

De Molenweg tussen Wapenveld en de Leemculeweg is inmiddels weer vrijgegeven voor al het verkeer.


Locatie Reageren 40.212x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wapenveld:

Gewonde bij ongeval met gekantelde brommobiel Kanaaldijk Wapenveld
Fietser (73) uit Wezep overleden na aanrijding met landbouwvoertuig Molenweg Wapenveld
'Spookauto' in brand gestoken Wildekampsweg Wapenveld
Het weer in Wezep
Regen 8,9°C
ZZO 14,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier