Nieuwsarchief

Twee gewonden bij ongeval A50 Epe, veroorzaker doorgereden, auto rookt na ongeval

Bij een ongeval op de A50 bij Epe zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. Rond half negen botste een automobilist op de achterkant van een andere auto. Volgens de verklaring van een van de partijen zou dit zijn gekomen door toedoen van een derde automobilist die mogelijk gevaarlijk rijgedrag zou hebben vertoond en zodoende het ongeval zou hebben veroorzaakt. De politie laat op Facebook weten dat het zou gaan om een zwarte Mitsubishi Outlander met een nieuw kenteken. Getuigen die iets gezien hebben kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 waarbij men het procesnummer 2017578271 kan vermelden.

Twee personen zijn door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht voor controle en / of behandeling. Het is niet bekend welk letsel deze personen (eventueel) hebben opgelopen.

Toen bergingsbedrijf Stouwdam begon met het bergen van de auto's, begon een van de twee auto's te roken. Aan de rechter achterzijde van de auto zat in het gedeelte bij de kofferbak een tweede accu. Steeds meer moderne auto's worden voorzien van (een) extra accu('s), welke in sommige gevallen in de nabijheid van de kofferbak zitten. In overleg met de politie en Rijkswaterstaat heeft de berger de assistentie van de brandweer van Epe ingeroepen. De brandweer heeft met hydraulisch gereedschap de accu uit de auto verwijderd en deze 'afgeblust' met water. Daarna kon de auto alsnog geborgen worden.


Locatie Reageren 3.135x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit A50:

Auto in brand op parkeerplaats langs snelweg A50 Heerde
Opnieuw flinke bermbrand bij felle autobrand op de A50 bij Heerde
Felle caravanbrand slaat over op bermen A50 bij Hattem: snelweg in beide richtingen kort dicht
Het weer in Wezep
Regenbui 7,0°C
N 24,1km/h
3,4mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier