Nieuwsarchief

Gewonde bij ongeval op de Eperweg tussen 't Harde en Elburg

Op de N309 Eperweg tussen 't Harde en Elburg is zondagmiddag een automobilist gewond geraakt bij een ongeval. Omstreeks tien voor half drie stopte een automobiliste op de weg ter hoogte van de kruising met de Zwaluwenburg. De bestuurster wilde links afslaan maar moest wachten voor tegemoetkomend verkeer. De automobilist die daar achter reed zag de stilstaande automobiliste voor hem te laat en schampte de auto aan de linkerzijde. Vervolgens week de automobilist uit naar links, waar hij in botsing kwam met een tegemoetkomende auto. Beide voertuigen liepen bij deze aanrijding forse schade op. De automobilist die het ongeval veroorzaakte schoot rechtdoor, reed tussen twee bomen door waarvan hij er eentje schampte en kwam tot stilstand tegen een hekwerk bij een woning langs de Eperweg. De andere auto kwam in botsing met een lantaarnpaal. De auto die stilstond op het wegdek hield schade over aan de linkerachterzijde.

De bestuurder die de stilstaande auto over het hoofd zag is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de rode personenauto is door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere betrokken personen bleven allemaal ongedeerd.

Door het ongeval ontstond er flinke vertraging in beide richtingen. Het verkeer kon geen gebruik meer maken van de rijbaan en moest over het fietspad om en om langs het ongeval worden geleid. Ook fietsers en voetgangers ondervonden hierdoor enige vertraging. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft twee van de drie voertuigen geborgen. Medewerkers van provincie Gelderland zijn ter plaatse gekomen voor de schade aan de lantaarnpaal en het wegdek. Omstreeks vier uur was de weg weer vrij voor het verkeer.
Locatie 3 reacties 2.944x

Reacties (3)

DinyZondag 29 juli 2018 – 19:05
Ik vind het heel heftig op de zondag middag.
Ik heb wel met de gewonde man van doen.
Dat je auto rit zo moet eindigen is heel erg.
En dat je als bestuurder niet ziet dat een auto stil staat......dan hoor je niet op de weg.
Beterschap voor deze man in het ziekenhuis

HarrieMaandag 30 juli 2018 – 09:33
Als je voorgesorteerd staat op een rijstrook, en je als bestuurder niet ziet dat iemand mogelijk achter op je gaat knallen... dan hoor je ook niet op de weg Diny.

DinyVrijdag 22 maart 2019 – 15:17
Nee dat is helemaal waar


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Harde:

Metershoge vlammen verwoesten bedrijfsbus op parkeerplaats A28 't Harde
Bijzondere berging op de A28 tussen 't Harde en Wezep: auto tientallen meters van de weg na eenzijdig ongeval
Dode (28) en zwaargewonde (20) bij zeer ernstig ongeval N309 Eperweg 't Harde
Het weer in Wezep
Bewolkt 9,0°C
N 11,2km/h
0,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier