Nieuwsarchief

Dollemansrit eindigt frontaal tegen boom in Zwolle-Zuid

Een dollemansrit van een bestuurder is zaterdagavond ten einde gekomen toen de bestuurder met zijn auto frontaal tegen een boom botste op de Schneidermarke in Zwolle-Zuid. De bestuurder zou elders in de wijk in (de omgeving van) De Goeijenmarke ook enkele auto's hebben geraakt en voor schade hebben gezorgd. Buurtbewoners die de man staande probeerden te houden zagen dat de man wazig uit zijn ogen keek. Na de poging van de buurtbewoners om de man te stoppen ging de man er door in de richting van de Commissarislaan. Ter hoogte van de Schneidermarke sloeg hij rechtsaf en reed een fietspad op. Daarbij heeft de man twee paaltjes omver gereden. Vervolgens kwam hij weer op de straat terecht. Daar heeft de man een boom geschampt en een lantaarnpaal omver gereden. Uiteindelijk botste hij midden in een groenstrook frontaal op een boom.

Buurtbewoners die de harde klap hoorden liepen naar de gecrashte auto toe en zagen dat de man uit zijn auto stapte. Hij is vervolgens met een rustige wandelpas richting het park gelopen. Uiteindelijk heeft de politie de man elders in de wijk gevonden. Daar is hij de ambulance in gebracht om hem te behandelen aan (eventuele) verwondingen. De politie heeft op de locatie waar de auto gecrasht is een tas doorzocht. Daar bleek ook de rijbewijs van de man in te zitten. Zijn rijbewijs is hij in ieder geval kwijt en er is ook een alcohol- en speekseltest afgenomen. Daaruit moet blijken of de man ook onder invloed van verdovende middelen reed.

De zwaarbeschadigde auto is door bergingsbedrijf Wolves geborgen. Ziut is ter plaatse gekomen om de omvergereden lantaarnpaal veilig te stellen.


Locatie Reageren 3.812x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Automobilist doodgeschoten op parkeerplaats bij supermarkt aan de Rijnlaan in Zwolle
Vrachtwagenchauffeur aangehouden nadat container met schroot op spoorwegovergang in Zwolle valt
Chauffeur van bakwagen zwaargewond na botsing met vrachtwagen op de A28 bij Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 9,1°C
ZZO 13,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier