Nieuwsarchief

Automobilist heeft erg veel geluk bij ongeval op de N50 bij Kampen

Een automobilist heeft donderdagochtend vroeg heel veel geluk gehad bij een ongeval op de N50 bij Kampen. De bestuurder van een Hongaarse vrachtwagen stopte op de N50 omdat er mogelijk een voertuig op het wegdek tot stilstand was gekomen. Die auto zou mogelijk met pech op de weg hebben stilgestaan of getold zijn door het natte wegdek. De auto die achter de vrachtwagen reed stopte ook netjes op tijd, maar de vrachtwagenchauffeur die daar weer achter reed zag te laat dat zijn voorgangers stopten en botste achterop de personenauto. De personenauto klapte vervolgens weer op de vrachtwagen ervoor.

De hulpdiensten waaronder de brandweer van Kampen werden opgeroepen, omdat met het ergste rekening werd gehouden gezien de melding. Maar ter plaatse bleek dat de bestuurder zelf uit de auto kon uitstappen en naar de ambulance kon lopen. Hij bleek niet gewond geraakt te zijn en mag dus van erg veel geluk spreken.

Vanwege het ongeval was de N50 in beide richtingen afgesloten tussen Kampen en Kampen-Zuid. Dit zorgde ondanks het vroege tijdstip al wel voor veel vertraging. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen en heeft de auto los getrokken onder de trailer van de vrachtwagen vandaan. Na de berging van de personenauto kon de weg weer vrijgegeven worden.


Locatie 1 reactie 4.240x

Reactie (1)

HarrieZaterdag 19 oktober 2019 – 11:36
De vrachtauto van de veroorzaker heeft wel er veel interieurverlichting. Als het donker is dan wordt hierdoor je zicht naar buiten toe minder...


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kampen:

Kortstondig flinke rookontwikkeling na stofexplosie bij bedrijf in Kampen
Forse vertraging door ongeval op de N50 tussen knp. Hattemerbroek en Kampen Zuid
N50 bij Kampen voorzien van (tijdelijke) barriers
Het weer in Wezep
Bewolkt 10,1°C
ZZO 11,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier