Nieuwsarchief

Dode (30) bij zwaar eenzijdig ongeval Oude Apeldoornseweg Vaassen

Op de Oude Apeldoornseweg net buiten Vaassen is woensdagavond een persoon om het leven gekomen bij een ernstig eenzijdig verkeersongeval. Het ongeval gebeurde omstreeks vijf over half zeven op de Oude Apeldoornseweg vlakbij de kruising met de Poelweg. De bestuurder reed in de richting van Vaassen en is ter hoogte van de kruising met de Poelweg de macht over het stuur verloren. Vermoedelijk is de auto op de weg getold, waarna de auto aan de bijrijderszijde vol tegen een boom botste. De auto schoot door de klap weer terug en brokstukken van de auto - waaronder een accu - vlogen een naastgelegen weiland in.

Passanten - waaronder een brandweerman - zijn direct na het ongeval gestart met het reanimeren van het slachtoffer terwijl de hulpdiensten ingelicht werden. Naast de politie, ambulance en de brandweer van Vaassen werd ook de traumahelikopter vanaf vliegbasis Volkel opgeroepen. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en is het slachtoffer ter plaatse overleden.

De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen en heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om de auto te bergen.

Update donderdag 09.30u: De politie meldt dat het slachtoffer een 30-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe betreft.


Locatie Reageren 7.152x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Vaassen:

Ballonvaart Vaassen - Laag Zuthem
Traumahelikopter ingezet bij melding in bosgebied bij Vaassen
Geweldsincident op fietspad bij Vaassen met zwaargewonde: trauma- en politiehelikopter ingezet
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,3°C
Z 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier