Nieuwsarchief

Minderjarige zonder rijbewijs rijdt met drank op auto in voortuin Eekterweg Oosterwolde Gld

Een minderjarige bestuurder zonder rijbewijs heeft het donderdagavond wel erg bont gemaakt toen hij op de Eekterweg bij Oosterwolde met de auto van de weg raakte en achterstevoren in een voortuin van een woning belandde. De jongeman is ook nog eens aangehouden omdat hij bij een blaastest bleek gedronken te zijn. Hij is ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd. Daarna moest hij mee met de politie naar het bureau voor een tweede ademanalysetest. De uitslag daarvan is nog niet bekend.

De bestuurder kwam uit de richting van Oosterwolde en reed richting de Westerweg. Ter hoogte van een bocht verloor hij de macht over het stuur en kwam links van de weg in een voortuin van een woning terecht. Hij ramde een hekwerk, reed een heg en boom omver en eindigde achterstevoren tegen de regenpijp van de woning. De bewoners waren erg geschrokken, ook omdat er boven kinderen sliepen. Afgezien van de regenpijp liep de woning gelukkig geen schade op, maar de schade aan de voortuin is wel aanzienlijk. Ook de speelgoedvrachtwagen die in de voortuin raakte beschadigd. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de auto uit de tuin te halen met de kraan.


Locatie Reageren 9.655x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oosterwolde Gld:

Brand in coniferenhaag slaat over op rieten dak van woning Winterdijk Oosterwolde Gld
Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval Mheneweg Noord Oosterwolde Gld
Vrachtwagen belandt in greppel na uitwijken automobilist Oosterweg Oosterwolde Gld
Het weer in Wezep
Bewolkt 5,7°C
N 13,0km/h
1,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier