Nieuwsarchief

Motorrijder van de weg Naaldeweg Noordeinde Gld

Een motorrijder is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn motor van de weg was geraakt bij Noordeinde. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor twaalf op de Naaldeweg vlakbij de kruising met de Kleinde Woldweg. Door onbekende oorzaak is de bestuurder van de motor rechts van de weg af geraakt en over een sloot gereden. Daarna kwam hij ten val in het weiland en lag ongeveer 20 meter van zijn motor vandaan. De motorrijder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn maatje bleef ongedeerd.
Locatie 1 reactie 3.378x

Reactie (1)

ErikDinsdag 01 december 2015 – 07:15
Ik, de motorrijder maakt het goed. Mijn achterband slipte weg op het wegdek en kwam terecht in de berm. Toen was er geen houden meer aan. Buiten veel spierpijn en hoofdpijn zijn er geen verwondingen. Daar mag ik van geluk spreken. Fijn dat ik het tafereel hier even terug kon zien. Want het beeld stond mij niet meer bij na de klap. Groet Erik.


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Noordeinde Gld:

Veel schade en twee gewonden bij zwaar eenzijdig ongeval Naaldeweg Noordeinde Gld
Gewonde bij brand in woning Naaldeweg Noordeinde Gld
Straalkachel vat vlam in woning Zomerdijk Noordeinde Gld
Het weer in Wezep
Helder 8,6°C
ZZO 11,2km/h
2,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier