Nieuwsarchief

Marktplaats verkoop loopt uit op steekpartij met gewonde in Zwolle

Een verkoop van een mobiele telefoon via Marktplaats zou maandagavond aanleiding zijn geweest van een steekpartij in de Grevelingen in Zwolle. De politie kreeg omstreeks acht uur de melding binnen van het geweldsincident in de Zwolse wijk de Aa-landen. Een jongeman zou een mobiele telefoon te koop hebben aangeboden via Marktplaats en kreeg drie mannen aan de deur. De kopers zouden niet van plan zijn geweest om te betalen, waarbij ruzie ontstond en de verkoper van de telefoon gestoken werd in zijn bovenarm. De jongeman raakte gewond en is in een woning behandeld door ambulancepersoneel, waarna hij door familie naar het ziekenhuis is gebracht voor verdere behandeling.

Bij het steekincident werd door omstanders direct de achtervolging ingezet op de daders. Zo ging een buurtbewoner met een scooter achter de daders aan. De politie was ook erg snel ter plaatse en vorderde een fiets van een vrouw, omdat de wijk waar de daders ingerend waren veel autoluwe straten kent.

Ondanks de inzet van een Burgernet actie zijn de daders nog niet aangehouden zo meldde de politie maandagavond rond 22.00u. De politie liet via Burgernet weten te zoeken naar drie getinte mannen. Ze zouden donkere petjes hebben gedragen en zich verplaatst hebben op een of meerdere fietsen met een fietskrat voorop. Een persoon droeg een blauw trainingspak, een persoon droeg een grijs trainingspak. Wie meer informatie heeft voor de politie kan contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Locatie Reageren 3.557x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Automobilist doodgeschoten op parkeerplaats bij supermarkt aan de Rijnlaan in Zwolle
Vrachtwagenchauffeur aangehouden nadat container met schroot op spoorwegovergang in Zwolle valt
Chauffeur van bakwagen zwaargewond na botsing met vrachtwagen op de A28 bij Hattem
Het weer in Wezep
Regen 7,4°C
ZZW 7,9km/h
1,4mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier