Nieuwsarchief

Zoekactie naar visser bij De Waa in Hattem

De politie is zaterdagmiddag begonnen met een zoekactie naar aanleiding van de vermissing van een 37-jarige man uit Hattem. De politie kreeg omstreeks half twee in de middag een telefoontje omdat een visser bij de plas De Waa in Hattem spoorloos verdwenen zou zijn. Buurtbewoners hadden 's ochtends vroeg al gezien dat er niemand meer bij de visspullen aanwezig was. Pas later in de middag sloegen buurtbewoners alarm, toen men opnieuw ging kijken of de man alweer terug was.

Volgens buurtbewoners zou de man vrijdagavond al gezien zijn bij zijn visstek aan De Waa. Hij zou daar enkele biertjes hebben genuttigd. Wat er daarna met de man is gebeurd, is onduidelijk. Een getuige vertelde dat de vishengels eerder op de ochtend nog bij de rest van de spullen lagen, maar later op de middag niet meer. Een mobiele telefoon en rookwaar van de man bleken nog wel op de locatie te liggen. Ook zouden de deuren van de woning van de man een straat verderop open hebben gestaan, evenals de autodeuren die van het slot waren.

De politie heeft in eerste instantie met een politiehelikopter gezocht naar de man. Even later werd met behulp van een politiehond de omgeving afgezocht op mogelijke sporen. De hond leek wat geroken te hebben in de buurt van het visstekje, waarna duikers van de brandweer van Heerde het water in gingen. Desondanks leverde het geen resultaten op: de man is niet gevonden.

Medewerkers van de Technische Recherche hebben buurtbewoners en getuigen gevraagd om tips en aanwijzingen. Over het verdere verloop van het onderzoek en de zoektocht naar de man kon de politie nog niet veel kwijt. Een misdrijf sluit de politie niet uit, maar wat er daadwerkelijk met de man gebeurd is, blijft ook voor de politie nog een raadsel.


Locatie Reageren 2.874x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Fietsster zwaargewond na aanrijding met motorrijder Zuiderzeestraatweg Hattem
Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Het weer in Wezep
Regen 19,3°C
O 14,4km/h
0,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier