Door te doneren, steun je mijn werk en kan ik blijven investeren in goede foto's en video's
Jouw donatie zorgt er voor dat ik grote maar ook kleine incidenten kan blijven verslaan op mijn website.

Elke donatie, groot of klein, is van harte welkom!

Lees waarom ik donaties nodig heb

Lees waarom anderen gedoneerd hebben

Waarom donaties ook voor
mijn werk belangrijk zijn
Hoe het begon

Rond 2009 ben ik begonnen met het volgen van de hulpdiensten op de Noord-Veluwe, rond Kampen en Zwolle. In eerste instantie publiceerde ik de foto's enkel op mijn eigen website. Rond 2012 ben ik ook foto's en video's gaan leveren aan lokale, regionale en landelijke media. Inmiddels is dit een belangrijk deel van mijn inkomen geworden. Foto's en video's lever ik aan de media: als iets gepubliceerd wordt, kan ik het aan het einde van de maand factureren.

Inkomsten uit fotografie

Een deel van de inkomsten wordt uiteraard ook gebruikt om mijn camera-apparatuur up-to-date te houden. Voor mijn werk is professionele camera-apparatuur onmisbaar. Ik werk dag en nacht en in weer en wind met deze apparatuur. Ik moet er op kunnen vertrouwen en er blindelings mee kunnen werken. Ook om de kwaliteit van het aan de media geleverde beeldmateriaal op peil te houden. En uiteraard om jou als bezoeker op mijn website van goede foto- en videoreportages te kunnen voorzien.

Sinds het uitbreken van de coronacrisis in 2020 zijn de budgetten voor incidentenfotografie bij sommige belangrijke afnemers afgenomen, of is de drempel voor afname flink verhoogd. De focus meer gelegd op verhalen in plaats van 'snel nieuws'. Resultaat is dat met name kleinere incidenten, de dagelijkse ongevallen en kleine branden, niet snel meer afgenomen worden. Zakelijk gezien is het voor mij minder interessant geworden om op deze incidenten te gaan rijden, terwijl voor mijn website het lokale kleine nieuws juist van belang is.

Waarom een donatiepagina?

Met de hoge bezoekersaantallen die mijn website dagelijks trekt zoek ik dus naar een alternatieve manier om extra inkomsten te genereren. Een optie zou zijn om nog meer advertenties op mijn website te plaatsen, maar niet alleen vind ik veel reclamebanners ontzettend storend, het verminderd ook mijn onafhankelijkheid als fotojournalist.

Daarom heb ik in het voorjaar van 2020 een donatiepagina opgezet zodat ik vaste bezoekers kan vragen of ze vrijwillig een donatie willen doen. Ik merk op straat dat er erg veel mensen zijn die al meerdere jaren dagelijks op mijn website kijken. Het idee van doneren heb ik destijds aan meerdere personen voorgelegd en allen waren ze positief.

Wat is er met eerdere donaties gebeurd?

De donaties die in de periode van voorjaar 2020 tot zomer 2021 binnenkwamen zijn gebruikt voor de aanschaf van o.a. nieuwe camera's, objectieven, geheugenkaartjes, accu's en andere accesoires. Inmiddels fotografeer en film ik met de Canon EOS R5. Met deze nieuwe camera's kan ik in donkere omstandigheden nog meer uit mijn camera halen. Ook het filmen heeft een flinke stap voorwaarts gemaakt: alle incidentenvideo's die ik publiceer zijn opgenomen en geëpload in 4K Ultra-HD kwaliteit.

Ook heb ik in 2021 een Photomast in gebruik kunnen nemen. De Photomast stelt mij in staat om foto's en videobeelden te maken op 8 meter hoogte. Dit geeft bij specifieke incidenten zoals grote ongevallen of branden een beter overzicht en levert in die zin dus soms unieke beelden op.

Het doel van nieuwe donaties

Nu de camera's en objectieven aangeschaft zijn, worden donaties vooral gebruikt om er voor te zorgen dat ik ook nog op kleine incidenten kan blijven rijden waar de foto's niet afgenomen worden door afnemers. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog webhostingkosten om de website online te houden. Ook brengt de lokale opslag van alle beelden (foto's en video) kosten met zich mee. Vooral 4K videobeelden vragen veel meer opslagruimte ten opzichte van de HD videobeelden van eerder. Harde schijven zitten dus sneller vol, waardoor de aanschaf van nieuwe harde schijven ook sneller plaats moet vinden.

Wil je meer weten over hoe mijn website ontstaan is? Lees dan de 'over mij' pagina.

Doneer ook, klik hier

Waarom anderen
gedoneerd hebben
Iedereen die een donatie heeft gedaan krijgt van mij de vraag waarom ze gedoneerd hebben. Van de mensen die een donatie hebben gedaan en een berichtje hebben achtergelaten, kun je hieronder de motivaties lezen:

Naam Peter
Woonplaats Zoetermeer
Datum Dinsdag 05 december 2023
Je uiterst nauwkeurige en natuurlijk werkwijze, schrijfstijl en subliem beeldmateriaal zijn van een voorbeeldig professioneel niveau en daarmee zeer waardevol. Succes en "keep going"
Naam Bert Schakelaar
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Zondag 19 november 2023
ik gebruik nu je weer info, dank hiervoor.
Gr.
Bert
Naam Jaap de Gruyter
Woonplaats Hattem
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Dinsdag 27 juni 2023
Ik weet wat het kost doe zelf ook veel aan fotografie maak vele reportages allemaal belangeloos
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Hattem
Datum Vrijdag 23 juni 2023
Altijd in weer en wind brengt hij het nieuws .

bewondering
Naam Frans de Kok
Woonplaats Zoetermeer
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Dinsdag 13 juni 2023
Je maakt mooie reportages en foto's. En juist ook die beelden die het landelijke nieuws niet halen. Daarom steun ik je met een donatie.
Naam Jeroen van Ingen
Woonplaats Kampen
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Maandag 12 juni 2023
Voor NIKS gaat de zon op.

Ga zo door Stefan !!!
Naam Martine en Damiën
Woonplaats Kampen
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Maandag 08 mei 2023
Omdat we graag naar je werk/foto's mogen kijken :)
Keep up the good work!
Naam leen molijn
Bedrag gedoneerd € 25,00
Datum Vrijdag 14 april 2023
Hallo Stefan ik ben een 74 jarige alleenstaande man en ik kom nooit meer buiten vanwege mijn spierziekte dus ik zit veel achter de computer en zie jou prachtige reportages vanmorgen keek naar die brand in EPE Daarom deze donatie een groet uit Groningen Leen
Naam JohnB
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Donderdag 23 maart 2023
Goed en slecht weer. Er altijd op uit. Knap hoor.
Naam Johan
Datum Zaterdag 04 maart 2023
Hoi Stefan,
Probeer door te gaan op de huidige 112 weg i.c.m. infra opdrachten, maar vergeet ook je thuisfront niet, daar moet je je hele leven mee verder en nieuws is erg "bij de dag"
Naam Robby
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Woensdag 15 februari 2023
Mooie rustige en duidelijke website met scherpe foto's. Kom af en toe is langs, als sinds de kaart 'Waar op de wereld' nog als naam had.
Naam Anonieme donateur
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Dinsdag 07 februari 2023
Ook bij verschrikkelijke situaties blijf jij ons goed informeren.Blij dat ik het niet ter plekke hoef mee te maken, maar volg jou graag
Naam Rolf Sloots
Woonplaats Oldebroek
Datum Zaterdag 31 december 2022
Waardevol om mensen als Stefan in de buurt te hebben. Voor de verslaglegging maar ook zo vaak voor betrokkenen van een ongeval of incident bij de afwikkeling. Een steuntje in de rug is dus altijd goed.
Naam Wout Ramaker
Woonplaats Wezep
Bedrag gedoneerd € 5,00
Datum Woensdag 17 augustus 2022
Weet je, ik kijk vaak op jouw actuele weerstation. En volg jou regionale nieuws met belangstelling. Daarom dacht ik, ik hoop dat ik nog lang daarvan gebruik kan en mag maken.
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Wezep
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Woensdag 29 juni 2022
Wij hebben gedoneerd omdat wij het zeer op prijs stellen om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen in de buurt. En door jou foto's komt het goed in beeld. Het is goed dat, dat 1 persoon doet voor ons allen zo lopen wij als burgers niet de hulpdiensten in de weg.
Naam Anonieme donateur
Datum Donderdag 23 juni 2022
Als "regelmatige" bezoeker wil ik graag toch iets "terug doen"! Dank voor info in tekst en beeld; succes en sterkte.
Naam Samantha
Woonplaats Kampen
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Woensdag 20 april 2022
Dankzij jouw pagina en twitteraccount zijn we altijd direct op de hoogte van gebeurtenissen in de regio.
Daarnaast is het duidelijk dat je passie voor dit werk hebt en heb ik er bewondering voor als mensen echt hun droombaan najagen.
Naam Agnieta
Datum Vrijdag 04 februari 2022
Omdat je er altijd bent om verslag te doen in beeld en tekst.
Naam Tineke Timmer
Woonplaats Vleuten
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Donderdag 03 februari 2022
Waren ook betrokken bij het ongeval. Het gebeurde en wij reden precies tussen de auto's door. Hebben iets geraakt maar wat ? Door de foto's hebben we minder vragen. Het gaat nl. allemaal zo snel.
Naam Hans
Woonplaats Wezep
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Woensdag 02 februari 2022
Als we sirenes horen, dan is het eerste wat we doen is de site van Stefan Verkerk bekijken. Via zijn Twitter account weten we dan vaak direct wat er aan de hand is. Later zien we dan zijn gemaakte foto’s en of video. Als ik alle berichtjes bij de donaties lees, valt op dat zijn materiaal vaak heel belangrijk is voor direct betrokkenen. Dat maakt dat hij goed werk levert en daarom doneer ik. Respect Stefan, dat je er altijd bent!
Naam Erik
Woonplaats Elburg
Bedrag gedoneerd € 25,00
Datum Dinsdag 04 januari 2022
Beste Stefan,

Je doet belangrijk werk voor de lokale nieuwsvoorziening. Als je jou foto's en video's ziet dan ben je er gewoon bijna bij, zoals bij de grote brand afgelopen week in Elburg. Je doet zeer gedetailleerd, met respect voor privacy van slachtoffers, verslaglegging hiervan. Elk bedrag dat je via donaties binnen krijgt, zowel groot als klein, kunnen samen zorgen voor de door jou gewenste nieuwe apparatuur. Dat er maar veel mogen doneren!

Veel succes weer in 2022!

Met vriendelijke groet,
Erik
Naam Bert Michelsen
Bedrag gedoneerd € 50,00
Datum Donderdag 30 december 2021
Beste Stefan,

Dit bedrag krijg je namens Oldebroek.net.
Om je fotowerk, wat je doet, te ondersteunen.

Veel succes in 2022

Namens Oldebroek.net
Bert Michelsen.

Naam Johan
Datum Zondag 07 november 2021
Hoi Stefan,
Hier vanuit Amersfoort blijf ik je volgen en hoop dat jij het 112 verhaal nog een poosje kunt volhouden naast je werk voor infrastructurele en andere zaken.
Als v.m. trucker en nu AOW'er weet ik wat het is bij nacht en ontij je bedje uit te moeten.

groet,
Naam Peter Visser
Woonplaats Marknesse
Bedrag gedoneerd € 25,00
Datum Vrijdag 15 oktober 2021
Gekantelde vrachtwagen met slachtafval op de N50.
Wij waren met onze Renault betrokken bij het ongeval en zijn werkelijk ontsnapt aan de dood doordat de chauffeur van de vrachtwagen nog op het laatste moment naar links probeerde uit te wijken waardoor de combinatie schaarde.

Stefan heel erg bedankt voor de indrukwekkende foto- en filmreportage die je gemaakt hebt.
Naam Anonieme donateur
Datum Zaterdag 31 juli 2021
Uit eigen ervaring en ervaringen vanuit mijn werk weet ik hoe belangrijk de foto's kunnen zijn voor nabestaanden/familie/slachtoffer. Het slachtoffer zelf kan zich vaak weinig tot niets herinneren van het ongeluk en als hij/zij het niet heeft overleefd is het voor de nabestaanden goed om te zien hoe de situatie was.
Naam Dietje
Woonplaats Wezep
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Zaterdag 24 juli 2021
Stefan,
Kleine bijdrage voor je mooie reportages.
Ga zo door
Naam Miranda Lintermans
Bedrag gedoneerd € 25,00
Datum Donderdag 15 juli 2021
De foto’s die je voor ProRail hebt gemaakt bij de wateroverlast in Limburg - het ondergelopen spoor en dat kletsnatte vosje - zijn wat mij betreft iconische beelden.
Naam JW
Woonplaats Wezep
Datum Woensdag 12 mei 2021
Hi Stefan,

Zag je vandaag voor je het eerst “in het echt” aan het werk bij het ongeval op de Stationsweg.

Moest van de politie een tijdje vooraan wachten bij de verkeerslichten en heb daarbij genoten van je professionele rustige aanpak.

Kom regelmatig op je website en in het verleden ook erg genoten van de Hanzelijn rapportages.

Mooi werk, gaaf!

Groet,
JW
Naam Irma
Woonplaats Heerde
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Vrijdag 26 maart 2021
Fijn om via jou site wat te lezen wat er gebeurd in de regio! Super ga zo door
Naam Iris
Woonplaats Zwolle/Heerde
Bedrag gedoneerd € 35,00
Datum Woensdag 24 maart 2021
Laat je niet kisten, Stefan! Je doet altijd goed en waardevol werk. Welke afloop ook, zelfs als deze triest is. Want ook dat is deel van het leven. Je passie is inspiratievol en je reactievermogen om op een locatie te arriveren is af en toe beter dan die van de hulpdiensten. Ga vooral op deze weg door en blijf je ontwikkelen!
Naam Anonieme donateur
Datum Dinsdag 23 maart 2021
Beste Stefan;

Op de avond van het ongeval was je een stille getuige, op de achtergrond. We merkten je op, maar niet meer dan dat.
We zijn dankbaar dat het met onze jongens zo goed afgelopen.
We zijn jou dank verschuldigd voor jouw zorgvuldige kijk. Je foto's en films zijn later van grote waarde geweest in het begrijpen van wat er gebeurd is. Je foto's en films vormden voor verzekeraars belangrijk bewijsmateriaal.

Naam Anonieme donateur
Woonplaats Kampen
Bedrag gedoneerd € 50,00
Datum Zondag 14 maart 2021
Mijn waardering dat je altijd en ook bij nacht en ontij ter plaatse bent om verslag te doen en terug te komen met uitzonderlijk goede foto's.
Naam H. Spronk
Woonplaats Oldebroek
Bedrag gedoneerd € 5,00
Datum Donderdag 11 februari 2021
Leuk om lokaal nieuws te volgen met goede kwaliteitsfoto's erbij.
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Heerde
Bedrag gedoneerd € 25,00
Datum Donderdag 22 oktober 2020
Altijd snelle berichtgeving over wat er in de buurt plaatsvindt!
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Doornspijk
Bedrag gedoneerd € 25,00
Datum Zaterdag 26 september 2020
Snelle berichtgeving, goede foto's.
Houd goed rekening met mensen in beeld brengen bij ongevallen. TOPPIE GA ZO DOOR
Naam Gijs
Woonplaats Oosterwolde
Bedrag gedoneerd € 25,00
Datum Zaterdag 19 september 2020
Hoi Stefan,
Dankzij jou zijn we heel gauw op de hoogte van wat er in de gemeente speelt. Ga zo door!
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Heerde
Bedrag gedoneerd € 25,00
Datum Zondag 13 september 2020
Ik wil je stimuleren in je werk en heb bewondering voor je tomeloze inzet. Succes, ik blijf je volgen.
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Wezep
Bedrag gedoneerd € 25,00
Datum Maandag 07 september 2020
Stefan voorziet ons altijd van actueel nieuws in onze omgeving, iets wat we missen in de andere nieuwsmedia. Fijn dat dit door kan gaan.
Stefan: succes gewenst de komende jaren, ga zo door!!
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Wezep
Bedrag gedoneerd € 50,00
Datum Zaterdag 05 september 2020
Altijd snelle en correcte verslaggeving van wat er in en rond Wezep gebeurt, met respect voor slachtoffers en hulpverleners. Daarvoor moet je bij nacht en ontij op pad. Niet meer dan rechtvaardig om dat te ondersteunen. Veel succes!
Naam Karin
Bedrag gedoneerd € 5,00
Datum Zaterdag 05 september 2020
Als al jouw volgers op Twitter nou €5.00 doneren kom je vast een heel eind!! Ik blijf mede dankzij jou van allerlei nieuws op de hoogte.
Dank daarvoor en heel veel succes verder.
Naam Didy Regterschot
Woonplaats Wezep
Datum Zaterdag 05 september 2020
Stefan,
Succes met je doneer actie.
Je bent dag en nacht bezig met het nieuws enz.
Top.
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Wezep
Datum Zaterdag 05 september 2020
Fijn om snel op de hoogte te zijn van het locale nieuws.
Naam Lucia Hardonk
Woonplaats Wezep
Datum Zaterdag 05 september 2020
Al jaren ben je een naam die ik op Twitter intik wanneer ik een sirene hoor, want je bent er vaak snel bij met een duidelijk fotoverslag. Ik las dat je nieuwe apparatuur nodig hebt. Ik hoop dat meer inwoners van Wezep e.o. je willen steunen.
Naam Elwin van den Beld
Bedrag gedoneerd € 25,00
Datum Maandag 31 augustus 2020
Altijd up-to-date met het nieuws. Met deze bijdrage hoop ik dat je je passie kan blijven doen! Stefan bedankt voor jou betrouwbaarheid en je mooie reportages!
Naam Anneke
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Donderdag 27 augustus 2020
Ik blijf door jouw berichtgeving op de hoogte. Je bent altijd correct in je verslaggeving en maakt er vaak een mooie fotoreportage bij. Het zou fijn zijn als jij dit werk kunt blijven doen met de benodigde apparatuur. Dat gun ik je van harte. Ik hoop dan ook dat veel mensen je een donatie geven.Veel succes hoor!
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Wezep
Bedrag gedoneerd € 100,00
Datum Donderdag 13 augustus 2020
Duidelijke, eerlijke en snelle berichtgeving van wat er in 'de buurt' gebeurt. We volgen je al jaren en hopen dat, ook in de komende tijd, te kunnen blijven doen. Succes!
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Wezep
Bedrag gedoneerd € 20,00
Datum Woensdag 12 augustus 2020
Hoi Stefan,

Ik kijk regelmatig op je website om op de hoogte te blijven van het nieuws in de regio. Ik vind je verslaglegging goed. En ik gun je nieuwe apparatuur daarvoor, zodat je door kunt gaan met je werk!
Naam Henk
Woonplaats Hattem
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Dinsdag 11 augustus 2020
Bekijk regelmatig jouw werk. En destijds met de aanleg van De Rode Loper was ik gecharmeerd van o.a. je nachtfoto's. Jouw vraag om donaties wekte bij mij twijfel omdat het je vak is. Maar jouw motivatie waarom je om steun vraagt trok mij over de streep.
En als video-amateur ben ik soms stik jaloers omdat ik er (ook) de had willen zijn????. Succes met en in je werk en wees voorzichtig!
Naam Arlien
Woonplaats Hattem
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Maandag 10 augustus 2020
Super wat je allemaal doet! Fijne website en altijd op de hoogte van laatste nieuws uit de regio.
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Zwolle
Bedrag gedoneerd € 20,00
Datum Maandag 10 augustus 2020
Ik ken je nog van het hulpverleningsforum waar jaren geleden in de hoogtijdagen van dat forum goed werk voorbij kwam. Dat is steeds professioneler geworden; het is echt belangrijk dat werk zoals dat van jou gedaan blijft. Daarom dus een bijdrage. Groeten van de overkant der IJssel :).
Naam Melvin Bakker
Woonplaats Nunspeet
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Maandag 10 augustus 2020
Stefan! Als collega fotograaf doneer ik jou een aantal euro’s. Blij met de samenwerking die wij met elkaar hebben.
Naam Els ten Brinke-Kampherbeek
Woonplaats Hattem
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Maandag 03 augustus 2020
Goede en actuele berichtgeving, super.
Naam Freek
Woonplaats Wezep
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Donderdag 30 juli 2020
Vooral mijn vrouw is fan ;)
Naam JanDor
Woonplaats Oldebroek
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Woensdag 15 juli 2020
Altijd op de hoogte in woord en beeld van wat er in de buurt gebeurt. Dank, Stefan!
Naam Ep
Woonplaats Heerde
Bedrag gedoneerd € 5,00
Datum Vrijdag 03 juli 2020
Omdat je snel de berichten uit de hele omgeving snel op de site heb staan, met film en foto's.
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Oldebroek
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Woensdag 17 juni 2020
Goede en integere berichtgeving met gebruik van hoge kwaliteit foto's. Heel erg bedankt! Hopelijk ga je hier nog lang mee door.
Naam Anonieme donateur
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Dinsdag 16 juni 2020
Snelle en correcte berichtgeving en goede foto’s
Naam Anonieme donateur
Woonplaats Oldebroek
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Zaterdag 06 juni 2020
Mooi om op de hoogte te zijn van het nieuws in de omgeving!
De foto's zijn op een geweldig niveau, hartelijk dank! Ik hoop dat je nog lang doorgaat.
Naam Anonieme donateur
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Zaterdag 06 juni 2020
Ik kijk meerdere malen per dag even op je site. Prachtige foto’s. Zakelijke (feitelijke) teksten en altijd met respect voor de slachtoffers. Veel succes verder!
Naam Oldebroek.net
Woonplaats Wezep
Bedrag gedoneerd € 50,00
Datum Vrijdag 05 juni 2020
Beste Stefan,
Met deze gift willen wij van Oldebroek.net je van harte steunen.
Je maakt mooie foto's, fijn dat we met jouw goedvinden hiervan gebruik mogen maken op onze website!
Dat je hiervoor goede apparatuur nodig hebt, weten wij als geen ander.
We wensen je veel succes!
Namens Oldebroek.net
Naam Brigit
Woonplaats Wezep
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Vrijdag 05 juni 2020
Stefan is al jaren mijn life-line met Wezep als ik op vakantie ben. Maar ook thuis kijk ik vrijwel dagelijks op de website. Hoop dat ik er nog lang van kan genieten!
Naam Hans
Woonplaats Elburg
Bedrag gedoneerd € 25,00
Datum Dinsdag 02 juni 2020
Ik vind het boeiend om je fotoseries te volgen en kijk regelmatig op je site. Daar hoort goede apparatuur bij en ik vind een steuntje in de rug passend. Succes!
Naam G.j
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Dinsdag 02 juni 2020
Voor je snelle info en om de plaatselijke ondernemer te steunen.
Naam Willem Boeve
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Zondag 31 mei 2020
Je maakt altijd mooie reportages en foto's. Zo blijven we op de hoogte van wat er gebeurd in de regio. Dat is wel een kleine donatie waard.
Naam Anonieme donateur
Bedrag gedoneerd € 10,00
Datum Donderdag 28 mei 2020
Ik ben al jarenlang een dagelijkse bezoeker van je website, en ik kom je regelmatig tegen bij incidenten. Je bent een goede fotograaf en levert uitstekend en hoogkwalitatief beeldmateriaal. Om je een steuntje in de rug te geven, heb ik gedoneerd, want helemaal met deze coronacrisis moeten we een beetje meer om elkaar geven. Ga zo door!
Doneer ook, klik hier