Nieuwsarchief

Man overleden bij woningbrand Lelystraat Kampen

Een 80-jarige man is maandagavond overleden bij een brand in een woning aan de Lelystraat in Kampen. Dat heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag bevestigd. De brandweer van Kampen werd omstreeks tien over half twaalf gealarmeerd voor een brandgerucht. Ter plaatse aangekomen bleek volgens buurtbewoners dat er rook zichtbaar was in de keuken van de woning. De brandweer is op onderzoek uitgegaan en heeft onder andere de voordeur geforceerd om toegang te krijgen tot de woning.

Met een binnenaanval via zowel de voorzijde als achterzijde van de woning kon de brand worden geblust. Er bleek een frituurpan in de brand te staan op het gasfornuis in de keuken. In de woning werd een oudere man aangetroffen, die op dat moment mogelijk al niet meer in leven was. De hulpdiensten zijn daarop gestart met reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. De man is door verstikking om het leven gekomen.

Naast de twee ambulances die ter plaatse kwamen, werd ook een traumahelikopter uit Amsterdam gealarmeerd. Deze is niet meer ter plaatse gekomen. Een forensisch arts kwam ook ter plaatse.


Locatie Reageren 3.371x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kampen:

Automobilist botst tegen RIMOB op N50 bij Kampen en raakt gewond: weg dicht
Kortstondig flinke rookontwikkeling na stofexplosie bij bedrijf in Kampen
Forse vertraging door ongeval op de N50 tussen knp. Hattemerbroek en Kampen Zuid
Het weer in Wezep
Bewolkt 4,5°C
N 7,9km/h
0,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier