Nieuwsarchief

Hinder op A28 komende maanden door groot onderhoud

Vanwege groot onderhoud aan de A28 tussen Nunspeet en knooppunt Hattemerbroek, moeten automobilisten komende maanden vooral 's avonds en 's nachts rekening houden met hinder. Op het traject tussen Nunspeet en Hattemerbroek worden de komende maanden diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo worden vangrails vervangen op het stuk 't Harde - Wezep en wordt er gewerkt aan de viaducten Voskuilerdijk en Middeldijk.

Maandagavond werd een begin gemaakt met het vervangen van het asfalt op de rijbaan tussen Wezep en knooppunt Hattemerbroek. De twee rijstroken waar normaal verkeer overheen rijdt waren afgesloten, het verkeer werd via de vluchtstrook langs het werkvak geleid. Ook de verbindingsboog van de A28 vanaf Wezep richting de A50 naar Hattem werd afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden.

Een overzicht van alle werkzaamheden de komende maanden is te vinden op de website van gemeente Oldebroek en op Van A naar Beter.
Reageren 2.492x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Auto in brand op carpoolplaats langs de Hessenweg - A50 bij Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 16,4°C
WZW 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier