Nieuwsarchief

Politie onderzoekt ernstige verkrachting langs de Flevoweg in Kampen

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag urenlang onderzoek gedaan naar aanleiding van een ernstige verkrachting langs het fietspad van de Flevoweg in Kampen. Tussen kwart over drie en half vier is een 17-jarig meisje door een nog onbekende dader van haar fiets getrokken en verkracht. Dat gebeurde langs het fietspad tussen de rotonde met de Marinus Postlaan en de Europa-allee. De dader is vervolgens op de vlucht geslagen. Nadat de politie de melding had binnengekregen zijn ze gelijk met veel voertuigen in de omgeving op zoek gegaan naar de dader. Daarbij zijn ook diverse automobilisten staande gehouden met de vraag of zij een verdacht persoon hebben zien lopen.

De Flevoweg is uren afgesloten geweest vanwege het onderzoek. Er zijn onder andere speurhonden ingezet en de recherche is ter plaatse gekomen om minitieus sporenonderzoek te doen. Daarbij zijn diverse voorwerpen en kledingstukken als bewijsstukken verzameld en veiliggesteld in papieren zakken. Ook de fiets van het slachtoffer is door de politie meegenomen naar het bureau. De fiets werd ook voorzien van papieren zakken om eventuele sporen veilig te stellen.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien. Van de verdachte is op dit moment nog geen duidelijk signalement beschikbaar. Heeft u in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 september op of rond de Flevoweg in Kampen iets gezien of gehoord wat de politie kan helpen bij het onderzoek Bel dan 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.


Locatie 45 reacties 63.342x


Reacties (45)

Erwin WielandtZondag 04 september 2016 – 10:04
Heel erg wat erg gebeurt is! Maar Stefan, is niet elke verkrachting ernstig..
Reactie van Stefan Verkerk:
Uiteraard! Maar mag het niet extra vernoemd worden dan?

LouisaZondag 04 september 2016 – 10:19
ik wil niet gaan wijzen. maar al onderzoek gedaan of gedacht aan. de vluchtelingen kamp die daar zit?. eerste waar ik aan dacht.

dirkZondag 04 september 2016 – 13:17
louisa ik dacht het zelfde maar als goed is heeft die arme meid toch een kleine beschrijving ,ik had wel nagegaan als ieder binnen was assiel centrum was het makkelijker uit te sluiten geweest helaas het is wel op de route en een vreemde plek ook veel verlichting

SanZondag 04 september 2016 – 14:07
Waarom weer asielzoekers?
Aantal jaren geleden werd er een meisje verkracht en vermoord in friesland. Iedereen dacht een asielzoeker allemaal kwade mensen daarheen enz en nu 15 jaar later blijkt het een man uit het dorp te zijn en ook nog een bekende. Dus misschien is het wel je buurman. Pas maar op! Altijd zooooo makkelijk oordelen als er een asielzoekerscentrum is. Sorry maar kan hier zo kwaad om worden. Eerst maar een onderzoek en verklaring slachtoffer afwachten en daarna oordelen.

ikkeZondag 04 september 2016 – 14:10
Dirk, het is daar rond dat tijdstip toch echt wel redelijk donker hoor, ondanks de verlichting! Ik fiets daar ook vaak langs als ik 's avonds/nachts van mijn werk kom!
Ik hoop vooral voor het slachtoffer(en voor alle vrouwen) dat de dader gauw gepakt wordt!
Heel veel sterkte gewenst voor het meisje gewenst!!!

dickZondag 04 september 2016 – 14:16
omstreeks 5 over half 3 reed ik over de rotonde europaallee/flevoweg.
daar reden omstreeks die tijd 3 jongens en een meisje op de fiets en die gingen richting dronten dus langs het desbetreffende stuk.

MeintjeZondag 04 september 2016 – 14:32
Ik vind de titel echt heel vreemd. Daarmee beweer je dat andere verkrachtingen niet ernstig zijn. Voor dit meisje verschrikkelijk. Maar voor andere slachtoffers van verkrachtingen net zo verschrikkelijk.
Reactie van Stefan Verkerk:
Zoals hierboven in de reacties ook al geschreven: elke verkrachting is ernstig, deze ook. Dus feitelijk klopt de titel gewoon. Laten we ons vooral verder niet druk maken over de vorm, maar meer over de inhoud van de discussie.

PaulZondag 04 september 2016 – 15:01
Ik wil de reactie van San graag onderstrepen. Verkrachting is ernstig, maar de reactie om als eerste een bepaalde bevolkingsgroep te verdenken is dat ook.
Laat de feiten spreken en niet dergelijke impulsieve en emotionele (?) reacties. Voor feitenonderzoek hebben we politie en voor beoordeling van de resultaten een rechter.

JZondag 04 september 2016 – 15:13
Ik vind het erg wat er is gebeurd maar vraag mij wel af wat zo'n jong meisje zo laat langs de weg doet??

MarZondag 04 september 2016 – 15:27
Ik hoop dat dit geplaatst word om mensen te laten inzien wat er in 1 seonde kan veranderen in een vrouwenleven.....
Beste verkrachter,
Nou ja "beste" kan ik jou niet noemen maar ik richt mijn berichtje rechtstreeks aan jou en JIJ alleen want ongetwijfeld zal óók JIJ op social media volgen wat er gebeurt en waar ze zoeken waar JIJ ook bent geweest.
Wat dacht JIJ vannacht? Ik heb niks beters te doen dan een jonge vrouw alles te ontnemen wat haar zichzelf maakte, haar eigen speciaal IK gevoel? Ja want "maakte" is voorbij en voltooid verleden tijd helaas.
Haar eigenwaarde, haar vrouwelijkheid, haar vertrouwen in de mens, haar plezier in het leven, haar toekomst, haar leven, haar eigenbeeld, haar zekerheden waarvan JIJ nu onzekerheden gemaakt hebt, ik kan zo doorgaaan met dingen die JIJ kapot gemaakt hebt. Woorden denderen door mijn hoofd, te snel om op papier te zetten, zoveel.
JIJ weet niet wat JIJ aangericht hebt!!
Zoveel heb JIJ vernielt in 1 seconde, ZIJ zal nooit weer maar dan ook nooit weer dezelfde persoon worden die ZIJ was.
JIJ hebt haar lichaam vernielt, gebruikt, misbruikt, haar geest stil gezet, haar hart voor altijd beschadigd en gebroken, haar geest en hart zullen voor altijd een ingebouwde 2e natuur aannemen omdat een verkrachting je ontneemt van al het blije wat je als meisje of vrouw ooit hebt beleefd.
Haar beleving van intimiteit is voor altijd verdwenen.....
Het komt terug in haar dromen, dagelijks leven, persoonlijk leven, ja ECHT overal in.
Vanaf nu is het voor haar een leven van "voor mijn verkrachting" en "na mijn verkrachting" Want anders als dat gevoel zal ze het nooit ervaren omdat een stuk van haarzelf vannacht dood gegaan is, haar jeugd heb JIJ haar ontnomen!
Het is haar nacht van ontkenning.....
En JIJ, wat doet het met jou? JIJ leeft verder? Waarschijnlijk wel.
Ik hoop dat JIJ jezelf tegenkomt en weet wat JIJ hebt aangericht bij iemand tegen haar wil,en JIJ weet het, net als iedereen.
Karma is a Bitch!
Ik hoop dat JIJ Karma snel zal tegenkomen.
Dat JIJ je zal besffen wat JIJ aangericht hebt.
Ik hoop dat JIJ jezelf zal aangeven en echt spijt hebt van wat JIJ gestolen hebt van iemand die hier niet om gevraagd heeft, namelijk beroofd van haar eigen " JIJ "
Voor HAAR een nacht van ontkenning, voor JOUW een nacht van bekenning?
Ik wens jouw, lief jonge vrouw, heel veel sterkte om dit een plaats te geven in je nog zo jonge leven......
Ik was toen 16......nu 53........
Mar.

FairyheartZondag 04 september 2016 – 15:51
Aan Mar,
Wauw, wat heb je dat krachtig verwoord!
Precies zoals het is.....
Nooit meer "normale" intimiteit....
Altijd vlakke en afstandelijke reacties van je lichaam...
Ik was 3 en 7 t/m 14.

MelissaZondag 04 september 2016 – 16:10
Aan Mar!
Ontzettend goed verwoord zit het met tranen in mijn ogen te lezen. Ik voel de pijn in de woorden.

BZondag 04 september 2016 – 16:20
Verschikkelijk wat er gebeurt is. En natuurlijk kan je niet zomaar gaan speculeren. En gelijk vluchtelingen de schuld geven is misschien ook niet goed. De moordenaar en verkrachter van Maartje Pieck loopt ook weer rond door kampen. Laten we zulke figuren ook niet uitsluiten

EZondag 04 september 2016 – 16:39
Heel toevallig nu die krankzinnige vent die Maartje Pieck haar leven en die van haar familie heeft afgenomen en dat dit ineens gebeurd. Misschien toch bij hem is aankloppen.

ManonZondag 04 september 2016 – 16:39
Je moet gewoon met je poten van meisjes afblijven! Meisjes zijn snel onzeker en snel bang! Deze meisje zal bang zijn als ze een relatie krijgt met een jongen! en dat is vreselijk! Zoon meisje wens je een gelukkig leven maar haar leven is totaal omgegooit door die vent die haar verkracht heeft! Die vent mag in de bak komen en levenslang krijgen! Die vent heeft een groot probleem !
BLIJF MET JE POTEN VAN MEISJES AF!

KZondag 04 september 2016 – 16:59
Mar, wat ontzettend recht in het hart geschreven. Kippenvel!
Voor het slachtoffer, heel veel sterkte, wat een zware en heftige tijd ga je tegemoet, maar weet dat er vast heel veel mensen in je omgeving je willen helpen en steunen, en ja er is en blijft een voor en een na, maar ook de tijd na wordt op den duur beter en gelukkiger met mooie tijden, probeer daarin te blijven geloven!
Er zijn ook goede mannen en als je een goede treft dan kun je zeker ook weer intimiteit beleven. (Ik was 20, nu 30 en getrouwd met de meest lieve en geduldige man)

MoniqueZondag 04 september 2016 – 17:07
Mar,
Wat heb jij dit goed verwoord!
Het is helemaal waar.
Ik word 60 dit jaar.
Ook ik raakte het nooit helemaal kwijt!
Voor alle verkrachte mensen... Heel veel sterkte, want dit soort berichten raakt in onze eigen pijn.

NicoleZondag 04 september 2016 – 17:07
IJzig waar hoe je dit beschrijft Mar, ik hoop dat je gelijk hebt, dat de akelige dader (klinkt gepaster dan ik wil) zichzelf herkent en toch uiteindelijk respect kan opbrengen voor het slachtoffer door zichzelf aan te geven bij de politie. Met alle verdiende consequenties!
Respect voor jouw brief. Respect voor jou, je weet waar je over schrijft... Helaas...

LucieZondag 04 september 2016 – 17:10
Kippenvel voor alle meisjes en vrouwen en ook jonges en mannen die dit is overkomen heel veel sterkte ...met zoiets te moeten leven waar niet mee te leven is

Ik weet nietZondag 04 september 2016 – 17:11
Ik heb het zelf ook mee gemaakt ik wat 12 en nu 30 maar onder tussen wel een hele lieve vriend die echt veel geduld heeft maar hebt er op vandaag nog steeds last van en ik zal het ook nooit vergeten en heel veel sterkte en het heeft echt tijd nodig ik denk aan je

MZondag 04 september 2016 – 17:13
Lieve lieve Mar, Ik ben het met Fairyheart eens, wat ontzettend krachtig verwoord. Ik denk dat heel veel meisjes/vrouwen die dit is overkomen zichzelf heel goed kunnen verplaatsen in jou verhaal, precies dezelfde dingen voelen en het elke keer opnieuw beleven, ook mede door dit soort berichten. Voor het slachtoffer heel veel sterkte gewenst in deze heftige tijd. Ik was 16 en ben nu 22...

YvonneZondag 04 september 2016 – 17:20
Wat heeft Mar het bijzonder verwoord! Met tranen in mijn ogen je verhaal gelezen! En van alle andere eerdere slachtoffers! Diep respect, ik kan niet anders zeggen.
Voor het slachtoffer van vannacht: heel, heel veel sterkte om dit ooit te kunnen verwerken.

PZondag 04 september 2016 – 17:43
Hoi mar wat een super gevoelige tekst de tranen liepen over me wangen ik ben het 100% met u eens wat u schreef en boven dien vind ik het echt respect loos wat die eikel heeft gedaan bij dat meisje als hij ooit zich durft aan te geven dan hoop ik dat hij minimaal 30 jaar cel krijgt en ik vind het echt heel erg triest wat er gebeurd is ik wil ook dat onbekende meisje heel veel sterkte wensen en hopen dat ze gauw weer haar leven probeert op te pakken want het is niet niks wat die hufter heeft aan gericht ik vind het heel erg ik wil ook de ouders vrienden en iedereen van het meisje heel veel sterkte wensen en hopen dat ze die hufter te pakken krijgen groetjes van p

ArjanZondag 04 september 2016 – 17:47
Wat onwijs verschrikkelijk mensonterend! Er logt een zware periode van herstel op haar pad! Mag de liefde van Jezus haar herstellen en vrij zetten van enige vorm van wrok en verbittering en haar compleet genezen. Zodat haar leven in de toekomst weer op kan pakken.

BZondag 04 september 2016 – 17:49
Hoi allemaal,
Wat een verschrikkelijk bericht zeg. Alles komt als ik zoiets lees weer naar boven ik was 13 en heb dit ook meegemaakt met mijn ex en ik vertel dit niet om zielig te zijn maar om begrip te tonen voor mensen die het zelfde hebben meegemaakt als dit lieve onschuldige meisje. Ik ben lang verdrietig geweest en heb het er nu nog wel eens moeilijk mee en ben nu bijna 18. Ik wens het meisje onwijs veel sterkte en de familie ook.
Gr bertine

JannieZondag 04 september 2016 – 17:54
Ene J vraagt zich hier af wat een jong meisje op dat tijdstip langs de weg doet? Wat doet het tijdstip er in vredesnaam toe? "Het is nacht en dan vraag je erom?" ?Wat is dat nou weer voor zottigheid.
Al loop je om welk tijdstip dan ook nakend langs de weg, als iets niet van jou is, dan blijf je er af!
Jan en alleman kan denken wat -ie wil over hoe een vrouw (of een man net zo goed) gekleed is, maar een mens is een denkend wezen en je denkt met je hersenen niet met je geslacht!
Het is net als met dat het okay zou zijn om een fiets mee te nemen omdat hij toch niet op slot staat. Maar feit is nog altijd dat het ding niet van jou is en dus blijf je eraf. We moeten echt af van de gedachte dat door hoe een vrouw zich kleedt of gedraagt, zij dus vraagt om verkrachting. Hierdoor wordt een slachtoffer nogmaals slachtoffer!

Ans Zondag 04 september 2016 – 18:36
Super geschreven !!!

AnZondag 04 september 2016 – 18:39
Zo goed verwoord. Zoveel emoties komen dan weer op zetten. Ik was 18 inmiddels 46, getrouwd met een heel geduldige man/ maatje.
Voor het 17 jarig slachtoffer.
Ooit, echt ooit geef je het een plekje.
En zoals je het hier kan zien en lezen, zijn er (helaas) veel slachtoffers en mensen die met je meeleven.

JanZondag 04 september 2016 – 18:45
Ik hoop dat de dader beseft dat dna lang bewaard blijft , als je de fout in gaat kun je na 20jaar nog gepakt worden leef fijn verder met het idee dat vroeg of laat je toch gepakt wordt als je zelf een gezin wilt stichten hangt dit altijd boven je hoofd ,besef dat honderd procent van alle mensen je verachten je voor wat je hebt gedaan, iedereen, maar dan ook iedereen is bereid om te helpen jou te pakken, ook je ouders familie vrienden,. Jij maakt iemand kapot, de rest van de wereld jou ..als je ballen hebt geef je je aan

SanZondag 04 september 2016 – 19:13
Ik wens het meisje heel veel strekte in deze hele moeilijke tijd voor nu, maar ook voor die nog komen gaat. Goede hulp, en liefdevolle mensen die jij vertrouwd zijn nu heel belangrijk. Ook ik spreek uit ervaring helaas... Ik hoop dat de dader snel gepakt word.,.,

Ahmed kalüZondag 04 september 2016 – 19:31
Ik zou eens DNA gaan afnemen bij het lokale AZC. Onder al de echte "vluchtelingen"

PatZondag 04 september 2016 – 21:35
Hoi Mar
Ik heb er de hele dag al aan gedacht. Hoe krijg ik al die mensen die reageren toch tot bezinnen. Er schreef zelfs iemand dat mensen in de omgeving niets gehoord hebben of dat ze niks wilden zeggen. Ik woon met mijn achterkant aan de flevoweg. Het is zelfs zo waar in mijn achtertuin gebeurt en weet u wat er zo bizar is aan dit....ik was 29 jaar geleden zelf ook een slachtoffer. Ik ben nu 43 en toen 14 jaar. Mensen die roepen wat ze daar allen moest want dan vraag je erom. Verschrikkelijk!! Al loop je bloot op straat niemand heeft het recht om aan je te zitten. Alsjeblieft mede Kampenaren. Veroordeel iemand niet maar leef mee. Heb respect. Ik wens haar heel veel sterkte en weet dat ik aan je denk lief kind. Hou moed het lijkt nu allemaal zo donker om je heen maar met de liefdevolle mensen om je heen ga je het redden. Huil maar het geeft niets.......

Birgit BlankersZondag 04 september 2016 – 21:45
Beste J
Deze discussie had ik jaren geleden met mijn vader na het op tv zien van een ernstige verkrachtingszaak op een bedrijventerrein.
Iedereen, dus ook jonge meisjes van 17 moet overal en altijd veilig over straat kunnen gaan. Dat is de samenleving aan haar burgers verplicht.

JackyZondag 04 september 2016 – 22:08
Wauw mar wat heb je dat super mooi verwoord, ik was 16 nu 28 samenwonend en een kleine mijn medeleven naar het slachtoffer.

RinieZondag 04 september 2016 – 22:16
Heel heftig heb tranen in mijn ogen. Moest er zo de hele dag aan denken heel veel sterkte voor die lieve meid.

tinnekeZondag 04 september 2016 – 22:21
Ik vind het vreselijk
Maar wat hier weer van uit word gegaan vind ik ook vreselijk gelijk vinger naar asielzoeker
Wat doet een meisje van 17 zo laat nog op zo donkeren weg
Ik haalden me kids altijd wat voor tijd ook dat is normaal toch

anoniemMaandag 05 september 2016 – 07:16
Met kramp in mijn hart gelezen!
Sterk neergezet! Pure waarheid.
De jonge dame zal nooit meer hetzelfde zijn. En ik hoop de dader ook niet!!
Ik was 19 nu 36

AnoniemMaandag 05 september 2016 – 08:59
@Tinneke, is de vraag niet wat die de dader zo laat daar.........en waarom. Moeten we in angst leven en alles vooraf willen voorkomen..........niet leven? Damn....
Gelukkig is mijn vrijheid me tot nu toe nog nooit afgenomen..........en toch voel ik de pijn, wat een ontzettend sterkt en mooi geschreven brief. Respect voor alle die dit hebben meegemaakt en er mee MOETEN leven, zonder de keuze zelf gemaakt te hebben.
Please, doe DNA bij iedereen, ongeachte de discussie hierboven, laten we de dader vinden!! Please.

jMaandag 05 september 2016 – 09:46
Is dit weekend niet iemand vrij gekomen ??

JacobienMaandag 05 september 2016 – 10:46
Respect voor Mar!!
En heel veel sterkte voor het slachtoffer hoop dat je op een dag weer kan genieten van het leven kind.

ErikMaandag 05 september 2016 – 10:50
Ongeacht hoe laat een meisje ook op straat is je blijft met je poten van het meisje af ik hoop als ze de dader hebben die even met de familie van het meisje even apart in een kamertje zetten zodat de dader zijn verdiende loon krijgt misselijk volk gewoon bah

WendyMaandag 05 september 2016 – 10:59
Wauw mar! Wat goed geschreven, precies zoals het is!
Ik hoop dat dit meisje/deze jonge vrouw dit een plaats kan geven al vergt dat heel veel tijd!
Ook ik hoop dat deze vieze verkrachter spijt heeft van wat hij heeft gedaan en zichzelf aangeeft!
Niemand heeft het recht om zomaar aan iemand anders te zitten! Je hebt het recht niet om te doen met een ander wat je wilt!!
Lieve dappere vrouw! Ik hoop dat je dit snel te boven komt! Dat de dader snel gepakt word! Neem de tijd die je nodig hebt. Het is echt heel belangrijk! Hele dikke knuffel voor jou!
Ik was 12... nu 26...

AnoniemMaandag 05 september 2016 – 13:46
Ik was die nacht er langs gelopen om.kwart voor 3 maar k heb niks gezien ... maaar veel sterkte nabestanen van deze situatie

MMaandag 05 september 2016 – 17:13
Mat. . Heel veel respect voor deze moedige dappere en bijzondere brief...
Moeilijk om alles weer te moeten herbeleven bij het horen en lezen van zulke dingen ... Ook ik heb het helaas moeten ondervinden ik was nog maar 10 jaar toen het me is ontnomen en daarna 11 13 14 en 15 jaar .... Helaas weet ik maar al te goed wat dit is... Een wond is open gereten. .. Heel veel sterkte voor iedereen die dit hebben mee moeten maken... Ik mag het als verleden beschouwen en heb een geweldige man aan mijn zijde staan ... STERKTE !!!!

HildeDinsdag 06 september 2016 – 01:12
Wat een vreselijk bericht, veel sterkte!
In de reacties lees ik een aantal keer dat mensen verontwaardigd reageren wanneer er gezegd wordt dat dat meisje zo laat niet over straat mocht gaan. En natuurlijk snap ik dat. Inderdaad, niemand heeft het recht om zoiets te doen al fietste zij er s nachts helemaal waar! Toch is het iets om rekening mee te houden. Uit meerdere reacties blijkt dat verkrachtingen vaker voorkomen, het is niet verkeerd om jomge meiden daar tegen te beschermen waar mogelijk. Mijn vader wilde ook dat ik opgehaald werd en thuisgebracht en nog wel. Dat was eht niet altijd leuk, maar achteraf zie ik daar wel de waarde van in. Wat ik wil zeggen: deze man had totaaaal geen recht om dit te doen, no way! Maar laten we alert zijn en onze dochters, nichtjes, kleinkinderen, vriendinnen of leerlingen beschermen tegen dit soort kerels.


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kampen:

30-jarige man uit Hattemerbroek vast na wilde achtervolging; wapens, harddrugs en wietplantage aangetroffen
Caravan van de weg geblazen op de N50 bij de Eilandbrug bij Kampen
Italiaanse vrachtwagenchauffeur gewond door kantelen combinatie op de N50 bij Kampen
Het weer in Wezep
Helder 6,8°C
N 19,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
Nieuws: Motorrijder gewond bij ongeval Eperweg Heerde - https://t.co/Yk3F1bWg6G (foto's) https://t.co/Q7S5i5cRFg
Zaterdag 28 maart 2020 - 19:10
De N794 Eperweg Heerde tussen afrit A50 Heerde Zuid en de kruising Zwarteweg is afgesloten voor het verkeer tussen Heerde en Epe vanwege een ongeval met een motorrijder. De VOA komt ter plaatse voor sporenonderzoek. Omrijden via de A50 via afrit Epe is het reisadvies. https://t.co/nqpP28m6R4
Zaterdag 28 maart 2020 - 15:50
[Politie 15:10.49] Aanrijding Letsel Keet De N794 - Eperweg Heerde
Zaterdag 28 maart 2020 - 15:10
Nieuws: Kopstaart aanrijding op de Rijnlaan in Zwolle - https://t.co/DYwpuz1cJR (foto's) https://t.co/CpDtVzrOtt
Donderdag 26 maart 2020 - 22:05
Nieuws: Motorrijder gewond bij ongeval op kruising Zwartewaterallee Zwolle - https://t.co/eRYbGtxevQ (foto's) https://t.co/OhuxmAzZif
Donderdag 26 maart 2020 - 21:51
@DavydeBie Ja ik meen de First Responder hier te hebben gehoord vanaf post Wezep.
Donderdag 26 maart 2020 - 15:59
Sirenes in Wezep zojuist zijn voor een medisch noodgeval. Naast ambulance rijden daar ook politie en brandweer voor.
Donderdag 26 maart 2020 - 14:50