Nieuwsarchief

Auto botst tegen vangrail op de A50 bij Hattem

Op de A50 bij Hattem is vrijdagochtend een auto tegen de vangrail gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks elf uur op de rijbaan richting knooppunt Hattemerbroek. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt, raakte in een slip en botste vervolgens tegen de vangrail in de middenberm. De bestuurder is door ambulancepersoneel nagekeken in de ambulance. Het is niet bekend welk letsel de bestuurder heeft opgelopen. De auto raakte door het ongeval zwaar beschadigd. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de auto geborgen. Vanwege het ongeval waren er twee rijstroken afgesloten door Rijkswaterstaat. Het verkeer moest over de vluchtstrook. Daardoor ontstond een file van enkele kilometers. In deze file gebeurde vervolgens een zware aanrijding tussen twee voertuigen waarbij ook een gewonde viel.
Locatie Reageren 1.851x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Fietsster zwaargewond na aanrijding met motorrijder Zuiderzeestraatweg Hattem
Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 17,8°C
NNW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier