Nieuwsarchief

Taxichauffeur gewond bij zwaar eenzijdig ongeval Oosterweg Oldebroek

Bij een zwaar eenzijdig ongeval op de Oosterweg bij Oldebroek is in de nacht van zaterdag op zondag een taxichauffeur gewond geraakt. Een fietsster ontdekte rond half zes in een weiland naast de Oosterweg het zwaarbeschadigde voertuig. Zij belde direct de hulpdiensten, waarop de brandweer, ambulance, politie en traumahelikopter opgeroepen werden. Bij aankomst bleek dat de bestuurder bekneld zat in zijn voertuig. Hij moest door de brandweer van Oldebroek uit zijn taxi worden bevrijdt. Ambulancepersoneel heeft de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend welk letsel de bestuurder heeft overgehouden aan het ongeval. De gealarmeerde traumahelikopter uit Amsterdam is niet meer ter plaatse gekomen.

De chauffeur heeft vermoedelijk de flauwe bocht in de Oosterweg ter hoogte van de Heigraaf gemist. Hij heeft de reling van de brug geraakt, waarna de auto over het water ging. De auto klapte vervolgens in de wal, waarna de auto gelanceerd werd en de auto met de neus weer in de grond terecht kwam. Daarna is de auto over de kop geslagen en in het weiland terecht gekomen. De schade aan het voertuig was groot. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de taxi geborgen. De reling van de brug is door de aanrijding ontzet en zal vermoedelijk in zijn geheel vervangen moeten worden. Het is niet bekend hoe lang de bestuurder al met zijn auto in het weiland lag, voordat hij werd ontdekt door de toevallig passerende fietsster.


Locatie Reageren 7.488x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Derde waterleidinglekkage in week tijd Tulpstraat Oldebroek
Busje botst tegen boom op de Laanzichtsweg bij Oldebroek
Ambulance en auto botsen tijdens spoedrit in Oldebroek
Het weer in Wezep
Zonnig 5,3°C
ZZO 20,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
RT @gem_Oldebroek Afgelopen zaterdag 22 februari hebben zo'n twintig jeugdleden van VSCO'61 zwerfafval opgeruimd in de omgeving van de voetbalvelden. Dit is de aftrap van meerdere opruimacties van de voetbalvereniging in Oosterwolde. https://t.co/vqOOJuJ3lI
Maandag 24 februari 2020 - 11:23
Nieuws: Bedrijfsbus richt spoor van vernieling aan in Zwolle - https://t.co/Cx2ljleZWr (foto's) https://t.co/9aJZ0L28V9
Maandag 24 februari 2020 - 06:29
@MartijnFSnl Haha uiteraard met overheidssteun. Onbeperkt toegang, alle informatie, met blauwe lampen ter plaatse kunnen gaan. Had ik dat maar. ????
Zondag 23 februari 2020 - 22:01
RT @zondagmetlubach Na voetbalplaatjes, flippo’s en fidget spinners is er een nieuwe rage onder minderjarigen: hele grote messen. Hoe komt het eigenlijk dat er zoveel steekincidenten zijn? https://t.co/6fx9rYWINf. #ZondagMetLubach #MethetmesoptafelKids https://t.co/HHLkcRNX9p
Zondag 23 februari 2020 - 21:44
@leusinkquincy Opmerkelijk dat je mij dan volgt… ????
Zondag 23 februari 2020 - 20:23
@Oriental__Beat Behalve dat het dan Duitsers waren. En dit is het talud van de Eilandbrug, dat heeft niet zo veel met de voormalige Zuiderzee te maken als ik goed heb. ????
Zondag 23 februari 2020 - 20:21
@martinrotman Stond het allemaal nog op Picasaweb? Ik blijf het onbetrouwbaar vinden dat zulke diensten zo van de een op de andere dag stopgezet kunnen worden.
Zondag 23 februari 2020 - 20:14
In Duitsland begint het leveren van foto’s aan de pers door hulpdiensten ook al een dingetje te worden… kennelijk zelfs voor geld?! Bizar. https://t.co/kvjhozhh91
Zondag 23 februari 2020 - 20:08
Ik was vergeten om het linkje naar het fotoalbum toe te voegen bij het artikel over de weggeblazen caravan op de N50. Hierbij nog de link: https://t.co/aTFi47OEhX #servicevandezaak
Zondag 23 februari 2020 - 17:58
Helemaal koekoek daar in Zwolle ???? https://t.co/CiK7lqvCII
Zondag 23 februari 2020 - 17:55