Nieuwsarchief

Gewonde bij ongeval met vier auto's op de A28 bij Hattem

Op de A28 tussen Zwolle-Zuid en knooppunt Hattemerbroek is donderdagavond rond kwart voor zeven een automobiliste gewond geraakt bij een ongeval. In totaal raakten vier voertuigen betrokken bij het ongeval ter hoogte van Hattem. De bestuurster van de Renault Twingo raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Enkele andere personen zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Er kwamen drie ambulances ter plaatse.

De snelweg was in de richting van het knooppunt volledig afgesloten. Gezien de mogelijke ernst van het letsel van het slachtoffer is de Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen. Om zo snel mogelijk de linkerrijstrook weer vrij te maken voor het verkeer werd het onderzoek daar als eerste uitgevoerd. Daarna kon de berger een voertuig bergen zodat de linkerrijstrook zo snel mogelijk vrijgemaakt kon worden. De afsluiting van de A28 heeft ruim een uur geduurd. Daardoor kwam ook het verkeer op de binnenwegen van Zwolle richting Hattem en Kampen muurvast te staan.

Alle vier de betrokken voertuigen zijn door bergingsbedrijf Wolves afgesleept. Na de berging is een ZOAB-cleaner ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen. Rond tien over negen kon de weg weer in zijn geheel vrijgegeven worden.


Locatie Reageren 5.053x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Fietsster zwaargewond na aanrijding met motorrijder Zuiderzeestraatweg Hattem
Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Het weer in Wezep
Zonnig 9,8°C
N 28,8km/h
12,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier