Nieuwsarchief

Bestuurder van busje met gasflessen aangehouden op de A50 bij Hattem

De bestuurder van een bedrijfsbusje is vrijdagmiddag door de politie aangehouden na een controle van het voertuig. Het voertuig werd op de A50 bij Hattem langs de kant gezet. Daar bleek dat het voertuig valse kentekenplaten had. Bovendien trok de lading van het busje ook nog eens de aandacht van de politie: in de laadruimte lagen vijf langwerpige gasflessen. Volgens de politie zouden deze gasflessen gebruikt kunnen worden bij het vervaardigen van synthetische drugs. De 39-jarige man uit Rosmalen die het busje bestuurde is door de politie aangehouden op verdenking van heling van het voertuig.

Omdat de politie het zekere voor het onzekere wilde nemen is de brandweer van Zwolle ter plaatse gekomen om de lading te controleren. Sommige gasflessen, zoals bijvoorbeeld acetyleen gasflessen, moeten staand of onder een maximale kantelhoek van 45 graden worden vervoerd. Na controle van de brandweer bleek dat deze gasflessen geen gevaar vormden.
Locatie Reageren 2.956x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Auto in brand op carpoolplaats langs de Hessenweg - A50 bij Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,6°C
Z 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier