Nieuwsarchief

Vrouw dood aangetroffen in woning Kraaijenbergstraat Hattem, man aangehouden door politie

In een woning aan de Kraaijenbergstraat in Hattem hebben de hulpdiensten maandagavond rond half negen een vrouw dood aangetroffen. De politie heeft maandagavond laten weten een misdrijf niet uit te sluiten. Kort na de vondst van de vrouw heeft de politie in de woning een man aangehouden, hij is geboeid door de agenten afgevoerd per politieauto.

Het incident begon met de alarmering van de brandweer, ambulance, politie en traumahelikopter voor een medisch incident bij de woning aan de Kraaijenbergstraat. De politie en ambulance kwamen ter plaatse, de brandweer was niet meer nodig en ook de traumahelikopter uit Groningen werd gecanceld. Ambulancepersoneel was druk bezig aldus ooggetuigen. Kort daarop werd een man geboeid door agenten uit de woning gezet en achterin een politieauto gestopt. De politie zette vervolgens de omgeving van de woning af met linten. Kort daarop maakte de politie bekend dat er een dode vrouw in de woning was aangetroffen en dat er vanuit gegaan werd dat er sprake was van een misdrijf.

Er werd een groot onderzoek gestart in en rond de woning. Het team Forensische Opsporing (TFO) kwam ter plaatse en is onder andere met witte pakken aan de woning in gegaan voor onderzoek. Er is een overlegcontainer gebracht door de brandweer van Harderwijk.

Wat er verder exact gebeurd is en wat de motief is voor de mogelijke moord is op dit moment nog niet bekend, de politie komt mogelijk op een later tijdstip met meer details.


Locatie Reageren 6.008x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Auto in brand op carpoolplaats langs de Hessenweg - A50 bij Hattem
Het weer in Wezep
Bewolking met zon 12,1°C
ZZW 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier