Nieuwsarchief

Steekpartij in woning in Elspeet, zoekactie naar dader

De politie is zaterdagmiddag druk geweest met een zoekactie naar de dader van een steekpartij in Elspeet. De hulpdiensten kregen omstreeks twaalf uur de melding binnen van een steekpartij in een woning aan de Ds. Lamensweg in Elspeet. Een persoon is daar gewond geraakt bij de steekpartij en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De dader die de persoon had neergestoken is na zijn actie op de vlucht geslagen. Volgens het Burgernet bericht van de politie ging het om een 22-jarige man. De politie zette een helikopter in om diverse uitvalswegen van Elspeet te controleren. Even later concentreerde de zoekactie zich (zichtbaar) op het stuk heide tussen de N310 Nunspeterweg en de Vierhouterweg/Elspeterbosweg. Er werd onder andere met politiehonden gezocht naar de man.

De man kon uiteindelijk na enkele uren zoeken worden gevonden en aangehouden in Gortel door twee BOA's die ook ingeschakeld waren door de politie. De twee BOA's hebben de man in bedwang gehouden, waarna de politie ter plaatse is gekomen om de man mee te nemen naar het politiebureau.


Locatie Reageren 3.648x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Elspeet:

Automobilist gewond bij zware aanrijding tegen boom Staverdenseweg Elspeet
Meisje op fiets zwaargewond bij aanrijding in Elspeet
Voetganger verongelukt bij aanrijding met vrachtwagen N310 Nunspeterweg Elspeet
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,1°C
ZZW 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier