Nieuwsarchief

Parachutiste overleden na mislukte landing Zandenallee Teuge

Een 19-jarige parachutiste uit Hilversum is zaterdagmiddag rond kwart voor een zwaargewond geraakt bij de landing na een parachutesprong boven vliegveld Teuge. De vrouw kwam op een kleine kilometer van het vliegveld in een weiland terecht. Volgens ooggetuigen die bij de Stentor hun verhaal doen, zou de vrouw bij de landing wel op een vrij normale manier op de grond terecht zijn gekomen met de parachute open, maar zou ze na de landing roerloos op de grond zijn blijven liggen. Daarop zijn de hulpdiensten gealarmeerd. De traumahelikopter van vliegbasis Volkel kwam ook ter plaatse. De vrouw is per traumahelikopter overgebracht naar het Isala ziekenhuis in Zwolle. De politie doet onderzoek.

Update maandag: de parachutiste is zondag aan haar verwondingen overleden. Volgens de directeur van paracentrum Teuge zou de vrouw ernstig hersenletsel overgehouden hebben aan de landing.


Locatie Reageren 3.105x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Teuge:

Het weer in Wezep
Bewolkt 13,1°C
ZZO 1,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier