Nieuwsarchief

Scooterrijder zwaargewond bij aanrijding met auto Tuindersweg IJsselmuiden

Een bestuurder van een scooter is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ernstige aanrijding met een auto op de Tuindersweg bij IJsselmuiden. Het ongeval gebeurde omstreeks half zes. De bestuurder van de scooter is daarbij in de wielkast van een op de weg kerende auto gebotst. De bestuurder zou volgens omstanders na de aanrijding over de motorkap van de auto zijn gegaan en hard op de grond terecht zijn gekomen. Vanwege het ernst van het letsel werd de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. Deze is in een weilandje naast een woning aan de Tuindersweg geland. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. De man liep diverse botbreuken op bij het ongeval.

Vanwege de ernst van het ongeval is de Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie ter plaatse gekomen. Zij hebben uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De Tuindersweg is vanwege de hulpverlening en het sporenonderzoek enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft in opdracht van de politie de scooter geborgen voor nader onderzoek, bergingsbedrijf Wolves kwam ter plaatse om de personenauto te bergen.


Locatie Reageren 2.257x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Ijsselmuiden:

Te water geraakte auto achtergelaten op de Spoorstraat in IJsselmuiden
Automobilist slaat door gladheid over de kop en raakt te water in IJsselmuiden
Bedrijfsbus gekanteld bij ongeval op kruising Zwolseweg - Oosterlandenweg IJsselmuiden
Het weer in Wezep
Bewolkt 8,5°C
ZZO 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier