Nieuwsarchief

Zwaargewonde bij ernstig eenzijdig ongeval auto tegen boom Laanzichtsweg Oldebroek

Een automobilist is in de nacht van donderdag op vrijdag zwaargewond geraakt bij een ernstig eenzijdig verkeersongeval op de Laanzichtsweg bij Oldebroek. Een vrouw reed rond half een 's nachts met haar dochters over de Laanzichtsweg toen zij ter hoogte met de kruising van de Bovenheigraaf het voertuig tegen de boom zag staan. Het slachtoffer was op dat moment al zwaargewond en zou buiten bewustzijn zijn. Via 112 werd door de passante melding gemaakt van het ongeval en direct werden brandweer, politie, ambulance en traumahelikopter opgeroepen om ter plaatse te gaan.

Bij aankomst van de brandweer van Oldebroek werd in samenwerking met het ambulancepersoneel het slachtoffer uit het voertuig bevrijdt. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Onderweg is ter hoogte van de afrit van de A28 bij 't Harde nog gestopt om de arts van het Mobiel Medisch Team over te laten stappen op de ambulance. Daarna werd het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Naar verluidt zou zijn toestand kritiek zijn.

De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Uit de sporen kon in ieder geval opgemaakt worden dat het voertuig rechts van de weg in de berm terecht is gekomen met een wiel, waarna het voertuig op de weg is gespind. Hoe het kwam dat het voertuig in de berm terecht is gekomen, is nog niet bekend. De zwaarbeschadigde auto moest door bergingsbedrijf Wolves worden geborgen. Het voertuig zat vast aan de boom en moest met de bergingsauto van de boom worden getrokken.

Update vrijdag 18.00u: De politie heeft tegenover De Stentor laten weten dat het gaat om een 17-jarige bestuurder uit Nunspeet. De bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs.


Locatie Reageren 9.838x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Brand in stapel poetsdoeken in garagebedrijf in Oldebroek
Automobiliste botst tegen geparkeerde voertuigen op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek
Brandweer uren druk met flinke bosbrand langs de Bovendwarsweg bij Oldebroek
Het weer in Wezep
Bewolking met zon 11,7°C
N 9,7km/h
1,6mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier