Nieuwsarchief

Zwaargewonde bij ernstig eenzijdig ongeval auto tegen boom Laanzichtsweg Oldebroek

Een automobilist is in de nacht van donderdag op vrijdag zwaargewond geraakt bij een ernstig eenzijdig verkeersongeval op de Laanzichtsweg bij Oldebroek. Een vrouw reed rond half een 's nachts met haar dochters over de Laanzichtsweg toen zij ter hoogte met de kruising van de Bovenheigraaf het voertuig tegen de boom zag staan. Het slachtoffer was op dat moment al zwaargewond en zou buiten bewustzijn zijn. Via 112 werd door de passante melding gemaakt van het ongeval en direct werden brandweer, politie, ambulance en traumahelikopter opgeroepen om ter plaatse te gaan.

Bij aankomst van de brandweer van Oldebroek werd in samenwerking met het ambulancepersoneel het slachtoffer uit het voertuig bevrijdt. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Onderweg is ter hoogte van de afrit van de A28 bij 't Harde nog gestopt om de arts van het Mobiel Medisch Team over te laten stappen op de ambulance. Daarna werd het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Naar verluidt zou zijn toestand kritiek zijn.

De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Uit de sporen kon in ieder geval opgemaakt worden dat het voertuig rechts van de weg in de berm terecht is gekomen met een wiel, waarna het voertuig op de weg is gespind. Hoe het kwam dat het voertuig in de berm terecht is gekomen, is nog niet bekend. De zwaarbeschadigde auto moest door bergingsbedrijf Wolves worden geborgen. Het voertuig zat vast aan de boom en moest met de bergingsauto van de boom worden getrokken.

Update vrijdag 18.00u: De politie heeft tegenover De Stentor laten weten dat het gaat om een 17-jarige bestuurder uit Nunspeet. De bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs.


Locatie Reageren 7.117x


Al ruim 30 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Foto's wegwerkzaamheden N308 Zuiderzeestraatweg Wezep - Oldebroek
Automobiliste met auto over de kop in sloot Mheneweg Zuid Oldebroek
Automobiliste botst tegen geparkeerde auto in centrum Oldebroek
Het weer in Wezep
Zonnig 31,1°C
NNO 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 30 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
RT @POL_Gelderland UPDATE: vanmiddag is op het politiebureau een 77jr. man uit Epe verhoord als verdachte van het ongeval. Dankzij tips van getuigen is het voertuig en de bestuurder getraceerd. Ook met het slachtoffer/aangever is vandaag nog gesproken. Hiermee wordt de berichtgeving afgerond. ^JA https://t.co/XL2hzKd1Gh
Vrijdag 07 augustus 2020 - 17:12
@JulienOtten98 Prima te doen, druk in de trein maar de Sprinter van net zat niet vol. De VIRM die net aankwam zat wel voller.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 12:09
@frans_welkamp Bij het CBR, met zo’n examinator.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 11:23
RT @adrm1984 @pieter_baas @Stefanuzz Seinen om aan te geven dat je wil inhalen mag conform het Verdrag van Wenen, dat geratificeerd is door Nederland. Daar kun je van vinden wat je wilt, maar het is toegestaan. Onnodig links rijden echter niet.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 10:03
@pieter_baas 120km/h (na 19.00u), voorheen 130km/h. Ik reed in echte kilometers ±125-130km/h (op de snelheidsmeter is dat 130-135km/h) ongeveer denk ik. Auto’s voor mij zullen als ik het inschat zo’n 105-115km/h gereden hebben, sowieso onder de Vmax.
Donderdag 06 augustus 2020 - 23:48
@pieter_baas Groot licht gebruik ik ook liever niet, uiterst middel en inderdaad intimiderend soms. Maar als je goed spiegelt, is het overduidelijk dat er verkeer aan komt. Die auto’s hadden al lang en breed op rijstrook 2 moeten zitten, dan hoef je niet te schrikken.
Donderdag 06 augustus 2020 - 23:44
@dicktheboss Klopt, wachtte totdat alles achter mij weg was om dan naar rechts te gaan. Alleen die quad en BMW had ik vanaf links niet op mijn kruising verwacht (ze reden rondjes op dat stuk zag ik later op de dashcam terug).
Donderdag 06 augustus 2020 - 23:38