Nieuwsarchief

Flinke boom omgewaaid door windstoten tijdens bui in Hattemerbroek

Op de Zuiderzeestraatweg in Hattemerbroek is maandagavond een flinke boom terecht gekomen tijdens een stevige bui. Door de harde windstoten waaide de boom om en kwam over de gehele breedte van de Zuiderzeestraatweg te liggen. Een automobilist kon niet meer op tijd stoppen en is over de afgebroken takken van de boom gereden. De auto kon nog wel verder rijden en de bestuurder bleef ongedeerd. De brandweer van Wezep is ter plaatse gekomen om de forse boom in stukken te zagen en te verwijderen.


Locatie Reageren 1.298x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie
Het weer in Wezep
Bewolkt 11,2°C
WNW 6,5km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@VNOGregio Lastgeving = aanwijzing
Dinsdag 21 mei 2019 - 15:28
@StephanVanLoon Haha ohja… daar had ik even overheen gekeken. Nou bij deze haha.
Maandag 20 mei 2019 - 22:22
@StephanVanLoon 19.10u Kampen-Zuid > Drontermeertunnel… dat ben jij dan niet. https://t.co/vMXfoVe6cz
Maandag 20 mei 2019 - 22:18
In de Verenigde Staten nu een grote kans op flinke tornado’s in Texas en Oklahoma. Prachtige live verslaggeving op KFOR met een helikopter en radarbeelden. Live via: https://t.co/Dlda1PMxVt https://t.co/Q7XstrvHe8
Maandag 20 mei 2019 - 21:54
Nieuws: Auto verwoest door brand op de A28 bij 't Harde - https://t.co/NgroHzSlFX (foto's) https://t.co/Kf6bim1WMS
Maandag 20 mei 2019 - 20:36
@EilanderDY Hmp van de hoofdrijbaan, nog net gekoppeld aan Nunspeet ipv Elburg. Maar deze was voor Elburg prima te doen. Uitstapje dus voor Nunspeet.
Maandag 20 mei 2019 - 19:47
Op de A28 bij ‘t Harde is ter hoogte van de toerit richting Wezep een auto uitgebrand. Geen gewonden. De rechterrijstrook is dicht, korte file. Brandweer Nunspeet heeft de brand geblust. https://t.co/fjPyjyubWN
Maandag 20 mei 2019 - 19:24