Nieuwsarchief

5 aanhoudingen na brute overval op camerawinkel in Apeldoorn

Na een brute overval op een camerawinkel aan de Paramariboweg in Apeldoorn zijn maandagmiddag vijf verdachten aangehouden. Rond tien over half drie werden het personeel en de klanten van de Cameratools winkel opgeschrikt door een viertal overvallers. In de winkel waren ten tijde van de overval zo'n zes klanten en tien personeelsleden aanwezig. Een personeelslid is door de overvallers voorzien van handboeien. Dit personeelslid en enkele andere collega's kregen bovendien pepperspray toegediend door de overvallers. Na de overval zijn de daders met de buit vertrokken met een bestelbus. Kort na de overval kwam er bij de brandweer een melding binnen van een brand in een bestelbus in het bosgebied tussen Beekbergen en de Otterloseweg tussen Ugchelen en Hoenderloo. Daar werd de vluchtbus volledig uitgebrand teruggevonden.

Kort voor vijf uur 's middags wist de politie te melden dat er inmiddels vijf aanhoudingen zijn verricht naar aanleiding van de overval. Waar en op welke manier de verdachten zijn aangehouden kon de politie nog niet naar buiten brengen. Bij de zoekactie naar de daders werd ook de politiehelikopter ingezet. Deze is na de zoekactie aan de grond gezet op een braakliggend terrein langs de Oude Apeldoornseweg.

De hevig geschrokken medewerkers en klanten van de winkel zijn door hulpdiensten opgevangen. Naast de politie kwamen ook meerdere ambulances en brandweerwagens ter plaatse om assistentie te verlenen. Het personeelslid dat de handboeien om gedaan kreeg van de overvallers kreeg een zak om zijn handen van de politie om eventuele sporen bewaard te houden totdat de recherche ter plaatse was. De politie onderzoekt de zaak verder.


Locatie Reageren 1.558x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Apeldoorn:

Fietser verongelukt bij aanrijding met auto Europaweg Apeldoorn
Zeer grote brand Karwei bouwmarkt in Apeldoorn
Twee fietsers gewond na aanrijding met politieauto in Apeldoorn
Het weer in Wezep
Helder 13,1°C
N 1,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19
@joshua_josprijs @alarmermelo @Brandweeronlin1 @sanderermelo Gelukkig dat het dan een geparkeerde auto betrof… het zag er anders niet best uit.
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:19
@Brandweeronlin1 @alarmermelo Zit daar nog iemand in? Zo ja… dan vrees ik het ergste. ????
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:13
@VNOGregio De HV van Deventer was gepiept maar geannuleerd. Rijdt die nu wel weer of kon de HV van Apeldoorn toch uitrukken?
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:08