Nieuwsarchief

23 bekeuringen voor het negeren van rode kruizen bij ongeval op knooppunt Hattemerbroek

De politie van Zwolle heeft zondagavond 23 automobilisten op de bon geslingerd vanwege het negeren van rode kruizen bij een ongeval in de beruchte H-baan van knooppunt Hattemerbroek. Omstreeks zeven uur 's avonds kwam het tot een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen in de verbindingsboog van de A28 vanaf Zwolle naar de A50 richting Apeldoorn. Bij dit ongeval zijn vier personen door ambulancepersoneel gecontroleerd. Uiteindelijk bleek er enkel sprake te zijn van blikschade.

Vanwege het ongeval werd de verbindingsboog ruim voor het knooppunt afgesloten met rode kruizen. Desondanks waren er tientallen automobilisten die deze rode kruizen negeerden. Voordat de weg bij het ongeval dichtgezet werd door de hulpdiensten konden deze rood kruis negeerders nog langs het ongeval, maar toen de hulpdiensten ter plaatse waren stond men vast. De 23 bestuurders die op dat moment bij het ongeval aankwamen zijn op de bon geslingerd. Een groot aantal bestuurders kwamen onder een boete vandaan omdat zij eieren voor hun geld kozen en (zoals te zien is op de video) nog snel de (ook afgesloten) verbindingsboog naar de N50 richting Kampen pakten.


Locatie 1 reactie 473x


Reactie (1)

Arnold van de WorpDinsdag 01 oktober 2019 – 09:42
Ik reed toevallig op de snelweg, ik zag de actieve matrix borden al, ik gaf zelfs ruimte aan automobilisten om in te voegen op de 2 linker banen van splitsing. Mensen letten niet op en gaan soms op het het laatste moment invoegen, is vooruit kijken zo moeilijk? Vanaf de IJsselbrug zijn de opkomende matrixborden goed zichtbaar.


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Felle brand verwoest schuur en beschadigd woning Leliestraat Hattem
Bestuurder botst tegen wegversmalling en eindigt tegen boom Veldweg Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 3,9°C
Z 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
RT @polnw_oldebroek Gisteravond zijn er tussen 20.30 uur en 23.00 meerdere auto's vernield op de Kerkweg te Wezep. Oa aftrappen zijspiegels en ingooien achterraam. Vandaag doen we oa buurtonderzoek. Heeft u nog informatie voor ons? Bel aub 09098844. https://t.co/pNxlQpxnLQ
Vrijdag 24 januari 2020 - 11:52
Nieuws: Opnieuw poging brandstichting auto in Zwolle - https://t.co/L7XZDVf1l1 (foto's) https://t.co/NVDH60zxat
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:59
Nieuws: Twee gewonden bij forse aanrijding N795 Eperweg Nunspeet - https://t.co/8l28aYxlXY (foto's & video) https://t.co/nJCSTqLVyA
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:37
Twee gewonden bij een forse aanrijding tussen een personenauto en een bedrijfsbus op de kruising van de Eperweg met de afrit van de A28 bij Nunspeet. https://t.co/VkbCNAkHre
Vrijdag 24 januari 2020 - 07:58
@arjenfiks Ja, dat gevoel had ik ook al. Hoog viva-forum gehalte ???? hehe
Donderdag 23 januari 2020 - 21:27
Gelukkig enkel wat anonieme reaguursels op Dumpert. Het is weer makkelijk oordelen vanaf de zolderkamer. Ondertussen is het wel een van de best bekeken video’s bij mij sinds 2011. Men kijkt het dus kennelijk wel graag. Oh de ironie. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:23
Ah, prachtig. Een video uit 2011 met gladheidsperikelen in Wezep is weer opgedoken op Dumpert. Iedereen over de zeik daar. Want ‘wij deden niks’. Koekoek. We stonden te waarschuwen, hadden de politie gebeld en gaan niet ons eigen leven in gevaar brengen. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:22
RT @Insp_Jacco Mooie dag geweest, met fotograaf @Stefanuzz op pad geweest voor een item over #koperdiefstal. Inmiddels gaat zonnetje onder. Auto wegbrengen en door naar huis. #werkenbijprorail #prorail https://t.co/dhEqax9xBn
Donderdag 23 januari 2020 - 16:48