5-jarig jongetje overleden na tragisch ongeval in Oldebroek

Een 5-jarig jongetje is woensdagmiddag overleden na een tragisch ongeval in De Hagen in Oldebroek. Het jongetje zou op de fiets tussen een rij geparkeerde auto's de weg op zijn gefietst en daarbij zijn aangereden door een passerende 19-jarige automobiliste uit Oldebroek. Het jongetje raakte daarbij zwaargewond. Aanvankelijk werd naast de politie en ambulance ook de traumahelikopter opgeroepen. Maar vrijwel direct na aankomst is de ambulance ook al direct vertrokken met het slachtoffertje omdat de situatie zeer zorgwekkend was. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

De politie heeft woensdagavond rond kwart voor zeven via Twitter laten weten dat het jongetje helaas aan zijn verwondingen is overleden in het ziekenhuis.

De straat De Hagen in Oldebroek werd na het ongeval afgesloten ten behoeve van sporenonderzoek. De brandweer van Oldebroek werd gevraagd om ter plaatse te komen met een tent, zodat sporen behouden konden blijven voor het sporenonderzoek. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie heeft onderzoek gedaan. Ook de politiedrone is daarbij ingezet. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de betrokken auto te bergen. Het gaat hierbij om een zwarte auto die iets verderop stond. De grijze auto die direct naast de tent staat is niet betrokken bij het ongeval.

Locatie 2 reacties 4.718x

Reacties (2)

WillieWoensdag 02 oktober 2019 – 22:35
Heel veel sterkte aan de ouders van dit kindje

JohnWoensdag 02 oktober 2019 – 22:56
En uiteraard ook veel sterkte aan de 19-jarige automobiliste.

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Derde waterleidinglekkage in week tijd Tulpstraat Oldebroek
Busje botst tegen boom op de Laanzichtsweg bij Oldebroek
Ambulance en auto botsen tijdens spoedrit in Oldebroek
W 3,2km/h
[Politie 17:19.38] Aanrijding Letsel N308 - Zuiderzeestraatweg Oldebroek
Dinsdag 25 februari 2020 - 17:20
Nieuws: Vrachtwagen tegen geleiderail in middenberm A28 Nunspeet - https://t.co/pYkLhEESSk (foto's & video) https://t.co/1ytuD0k4ng
Dinsdag 25 februari 2020 - 13:51
@EdAldus Nou voor een kansje op wat natte sneeuw gaat hier de vlag niet uit. Of droge sneeuw of niks. #flutwinter
Dinsdag 25 februari 2020 - 13:39
@CinqPower @samuel291984 @RWSverkeersinfo Onwelwording. Chauffeur mee naar het ziekenhuis.
Dinsdag 25 februari 2020 - 13:15
De bergers van bergingsbedrijf Stouwdam zijn hard aan het werk om de vrachtwagen zo snel en veilig mogelijk van de snelweg af te krijgen. De vrachtwagen is in ieder geval al weer uit de middenberm gehaald. #A28 #Nunspeet https://t.co/ioysDHFG2V
Dinsdag 25 februari 2020 - 11:17
@JaapSelles @RWSverkeersinfo @ANWBverkeer Ja of erger: naar de andere rijbaan. Dan was de ellende waarschijnlijk niet te overzien.
Dinsdag 25 februari 2020 - 11:09
De vrachtwagen staat in de middenberm tegen de geleiderail en moet zo door de berging weer op de weg worden getrokken. Linkerrijstrook is dicht op de A28 tussen ‘t Harde en Nunspeet. @RWSverkeersinfo @ANWBverkeer https://t.co/UAoskwZN9M
Dinsdag 25 februari 2020 - 10:44
Op de A28 tussen ‘t Harde en Nunspeet is bij een ongeval een vrachtwagen in de middenberm terecht gekomen. De geleiderail is flink geraakt. De linkerrijstrook is dicht, file in de richting van Amersfoort. Ik ben onderweg en bijna ter plaatse.
Dinsdag 25 februari 2020 - 10:08