Nieuwsarchief

Uitslaande brand verwoest loods Rustenburgsweg Oldebroek

Een uitslaande brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een loods aan de Rustenburgsweg in Oldebroek verwoest. De brand werd iets over half drie ontdekt door buurtbewoners. Bij aankomst van de brandweer van Oldebroek stond een groot deel van de loods al volledig in lichterlaaie. De brandweer heeft ingezet op het behoud van het rechterdeel van het pand. Volgens de veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland is er geen asbest vrijgekomen bij de brand. De brandweer had uit voorzorg al wel de omgeving afgezet omdat er in eerste instantie wel het vermoeden was van asbest.

De brandweer kon uiteindelijk voorkomen dat het rechterdeel van het pand uitbrandde. Daarbij werd ook de hoogwerker van brandweer Elburg ingezet. Hoe de brand is ontstaan is op dit moment niet bekend. Op de locatie van het pand moeten volgens buurtbewoners in de recente toekomst woningen worden gebouwd. De loods stond al op de nominatie om gesloopt te gaan worden. Een woning op hetzelfde perceel was recent al wel gesloopt. Hoe de brand is ontstaan is op dit moment nog niet vastgesteld, daar zal op een later tijdstip onderzoek naar worden gedaan.


Locatie Reageren 2.485x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Ambulance en auto botsen tijdens spoedrit in Oldebroek
Bestuurster 45km-auto gewond bij botsing met boom Ottenweg Oldebroek
Forse rookontwikkeling door containerbrand Bovenheigraaf Oldebroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 2,3°C
N 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@arjenfiks Ja, dat gevoel had ik ook al. Hoog viva-forum gehalte ???? hehe
Donderdag 23 januari 2020 - 21:27
Gelukkig enkel wat anonieme reaguursels op Dumpert. Het is weer makkelijk oordelen vanaf de zolderkamer. Ondertussen is het wel een van de best bekeken video’s bij mij sinds 2011. Men kijkt het dus kennelijk wel graag. Oh de ironie. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:23
Ah, prachtig. Een video uit 2011 met gladheidsperikelen in Wezep is weer opgedoken op Dumpert. Iedereen over de zeik daar. Want ‘wij deden niks’. Koekoek. We stonden te waarschuwen, hadden de politie gebeld en gaan niet ons eigen leven in gevaar brengen. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:22
RT @Insp_Jacco Mooie dag geweest, met fotograaf @Stefanuzz op pad geweest voor een item over #koperdiefstal. Inmiddels gaat zonnetje onder. Auto wegbrengen en door naar huis. #werkenbijprorail #prorail https://t.co/dhEqax9xBn
Donderdag 23 januari 2020 - 16:48
Heeft iemand in de binnenstad van Hattem toevallig iets van activiteiten van de politie gezien? Ik hoor het graag tips zijn welkom!?
Donderdag 23 januari 2020 - 12:25
@MartijnFSnl Ik heb beide video’s van die Canadees eens zitten bekijken. Het bevestigd eigenlijk op allerlei vlakken de onzin die soms verkocht wordt hier in NL in de media over snelheid/oorzaak ongevallen. Gelijk ook even goed opgeslagen.
Donderdag 23 januari 2020 - 00:18
@daniquedgoeijen Nee ik heb geen meldingen of andere berichten daarover gezien… bij mij dus niks bekend.
Woensdag 22 januari 2020 - 22:22
[Brandweer 22:15.19] (Intrekken alarm Brw: ) BR Gerucht van Asch van Wijcklaan Oldebroek
Woensdag 22 januari 2020 - 22:16
[Brandweer 22:13.00] P 2 BON-11 BR Gerucht van Asch van Wijcklaan Oldebroek 066742
Woensdag 22 januari 2020 - 22:14
@MarVel_Veluwe Klopt, de reanimatie meldingen voor @BrndwrOldebroek gaan ook niet via P2000 maar via mobiele netwerk m.b.v. de Precom pagers. Maar daar kunnen ze vast zelf meer over kwijt.
Woensdag 22 januari 2020 - 21:19