Nieuwsarchief

Politie zoekt daders vernieling ruiten van bedrijf aan de Rondweg in Wezep

De politie zoekt de twee vermoedelijke daders van het vernielen van ruiten van een bedrijf aan de Rondweg in Wezep. In totaal zijn er tot vier keer toe ruiten vernield bij het bedrijf. In het programma Bureau GLD op Omroep Gelderland werd woensdagavond aandacht besteed aan deze zaak:

Twee personen vuren in de vroege ochtend op zaterdag 19 oktober kogeltjes af op de ruiten van een bedrijf aan de Rondweg. Daarvoor gebruiken ze waarschijnlijk een luchtbuks en/of katapult. Er raken meerdere ruiten beschadigd. Het is de vierde keer dit jaar dat dit gebeurt. De schade voor het bedrijf is groot.

Op bewakingsbeelden is te zien dat een persoon achter de geluidswal - vanaf de Savornin Lohmanhof - in de richting van het pand loopt en een schietbeweging maakt. Een tweede persoon komt vanaf de Savornin Lohmanhof de Rondweg op lopen en stelt zich verdekt op achter een auto. Vervolgens maakt hij een schietbeweging richting het bedrijf. In de buurt van het bedrijf zien we op andere bewakingsbeelden op een eerder moment twee personen te fiets. Eén van hen fietst op een witte damesfiets. De andere draagt een pet, die vermoedelijk overeenkomt met die van eén van de schutters.

Wie kent deze personen? Wie kan iets over deze vernielingen vertellen?


De politie is te bereiken via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


 

Reageren 2.903x
Tags:

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Vandalisme:

Nieuwe beelden van mannen die bedrijf aan Rondweg in Wezep beschieten bij Opsporing Verzocht
Bankje in brand gestoken Stadslaan Hattem
35 autoruiten ingeslagen door Zwollenaar met baksteen
Het weer in Wezep
Regen 9,0°C
N 7,9km/h
7,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier