Nieuwsarchief

Bestuurster vliegt uit de bocht op knooppunt Hattemerbroek

Een bestuurster van een Peugeot 206 vloog zondagmiddag met haar auto uit de bocht op knooppunt Hattemerbroek. Het ongeval gebeurde in de beruchte 'H-baan' van het knooppunt, de verbindingsboog van de A28 vanaf Zwolle naar de A50 richting Hattem. De bestuurster kwam links van de weg in de berm terecht. Vanwege het ongeval werd de linkerrijstrook afgesloten. Maar door een onbekende storing in de tijdelijke matrixborden, kon de verkeerscentrale van Rijkswaterstaat geen rood kruis plaatsen op de linkerrijstrook. Zo ontstond de situatie dat op het laatste 'vaste' portaal met matrixborden een rood kruis op de linkerrijstrook stond, maar op de tijdelijke matrixborden niks getoond werd (zie ook de foto's in de fotoserie hieronder). Veel weggebruikers dachten daarom dat de linkerrijstrook weer vrij was en gingen hier weer gebruik van maken, terwijl de politie even verderop de linkerrijstrook blokkeerde om het ongeval veilig te stellen. Een hachelijke situatie dus.

Bergingsbedrijf Stouwdam was gelukkig wel erg snel aanwezig. De berger heeft de auto uit de berm gereden en constateerde dat de auto nog zelfstandig door kon rijden naar de verderop gelegen afslag Hattem. Daar heeft men de auto verder geïnspecteerd en daar bleek dat de auto door de slippartij een lekke band had opgelopen. De berger heeft het reservewiel geplaatst, waarna de vrouw haar reis richting Limburg kon vervolgen.
Reageren 571x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Twee aanrijdingen kort na elkaar op de A28 bij knooppunt Hattemerbroek
Auto's botsen op de A28 bij Hattem
Spaanse automobilist aangehouden bij eenzijdig ongeval A50 Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 10,5°C
W 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Bezig_Bijtje81 Ja, dat zijn zogenaamde ‘RAIN’ (Rijdende Afzetting In de Nacht) — zie: https://t.co/rA6PoBR9Bp
Maandag 06 april 2020 - 13:10
@Bezig_Bijtje81 Met zo’n verticaal uitschuifbaar ding? Ik heb ‘m in Nederland nog nooit voorbij zien komen. Maar ik ben benieuwd!
Maandag 06 april 2020 - 13:07
Aardig snufje uit België… wanneer gaan we dit in Nederland op de snelwegen zien? https://t.co/X75PGYthzD
Maandag 06 april 2020 - 13:03
Luchtalarm Wezep check! @VNOGregio
Maandag 06 april 2020 - 12:01
RT @POL_Overijssel Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. Het onderzoek naar de identiteit van de overleden persoon loopt nog^JR https://t.co/CjDgjbn4Kj
Maandag 06 april 2020 - 10:43
@Flitsmeister @radio10nl Voor de app is het niet heel storend, de hele ochtend en deel van de middag onnodige verkeersinformatie betekent minder tijd voor zonnige muziek ??????
Maandag 06 april 2020 - 10:08
Melding schietpartij Zwolle is loos alarm, volgens de politie liep er iemand over een auto heen wat een geluid produceerde dat overeen leek te komen met schoten. Zodoende melding schietpartij. Een verdachte zat geboeid op de stoep maar werd net weer ontdaan van handboeien. https://t.co/is2FUStBol
Maandag 06 april 2020 - 06:23
[Politie 19:12.38] Aanrijding Letsel A28 Re 87,1 Hattem
Zondag 05 april 2020 - 19:12
Met een maximumtemperatuur van 20,3°C op mijn weerstation in Wezep is het voor hier de eerste warme dag van het jaar (Temp meer dan 20°C). De natuur ‘ontploft’ momenteel door deze warmte, mooi om te zien. ?? Zie: https://t.co/AdKoDA7TIl https://t.co/NKpbpz5zlq
Zondag 05 april 2020 - 17:01
@Blokkiej84 En dat met dit weer ????
Zondag 05 april 2020 - 16:56