Nieuwsarchief

Italiaanse vrachtwagenchauffeur gewond door kantelen combinatie op de N50 bij Kampen

Een Italiaanse vrachtwagenchauffeur is maandagavond rond tien voor acht gewond geraakt op de N50 bij Kampen nadat zijn combinatie tijdens een stevige bui kantelde. Het ongeval gebeurde op het stuk tussen de Eilandbrug en de Ramspolbrug. De vrachtwagenchauffeur reed in de richting van Ens en verloor ruim een kilometer na de Eilandbrug de macht over het stuur. De combinatie kwam in de berm terecht en kantelde uiteindelijk. Omstanders hebben de man geprobeerd uit de cabine te krijgen door onder andere de voorruit door te zagen met een zaag. De vrachtwagenchauffeur is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Tussen de buien door heeft bergingsbedrijf Stouwdam de vrachtwagen geborgen. Met behulp van twee zware bergingsauto's en een telekraan kon de combinatie weer rechtop worden gezet. De weg was tot in de nacht afgesloten voor het verkeer in beide richtingen.


Locatie Reageren 3.210x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kampen:

Automobilist botst tegen RIMOB op N50 bij Kampen en raakt gewond: weg dicht
Kortstondig flinke rookontwikkeling na stofexplosie bij bedrijf in Kampen
Forse vertraging door ongeval op de N50 tussen knp. Hattemerbroek en Kampen Zuid
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,3°C
NNW 1,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier