Nieuwsarchief

Brand in hooischuur zorgt voor veel rookontwikkeling Zomerdijk Oosterwolde Gld

Een brand in een hooischuur bij een boerenbedrijf aan de Zomerdijk bij Oosterwolde Gld heeft in de nacht van dinsdag op woensdag voor veel rookontwikkeling gezorgd. Omstreeks vijf over een werd de brand in een van de schuren op het boerenerf ontdekt door twee fietsers. De brandweer van Elburg werd gealarmeerd samen met de brandweer van Oldebroek. Ter plaatse aangekomen woedde er een felle brand in een berg hooibalen. De brandweer kon voorkomen dat de brand zich kon uitbreiden naar omliggende objecten.

Met een mini shovel heeft de brandweer de hooibalen uit elkaar getrokken en in een naastgelegen weiland gedumpt. Daar werden de hooibalen afgeblust. De brand leverde veel rookontwikkeling op, deze rook trok in de richting van Elburg. Volgens de veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland was de brand omstreeks tien over half twee 'brand meester'. Het nablussen heeft nog enkele uren in beslag genomen. De oorzaak is volgens de veiligheidsregio nog niet bekend.


Locatie Reageren 5.138x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oosterwolde Gld:

Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval Mheneweg Noord Oosterwolde Gld
Vrachtwagen belandt in greppel na uitwijken automobilist Oosterweg Oosterwolde Gld
Bizar! 40 kuub zaagsel en strobalen in tuin bruidspaar in Oosterwolde Gld
Het weer in Wezep
Regen 9,1°C
km/h
9,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier