Nieuwsarchief

Derde 'raai' met matrixborden geplaatst in H-baan knooppunt Hattemerbroek

In de H-baan van knooppunt Hattemerbroek is in de nacht van woensdag op donderdag de derde 'raai' met matrixborden geplaatst. Eerder deze maand ging de verbindingsboog van de A28 vanaf Zwolle naar de A50 richting Apeldoorn een weekend lang dicht vanwege de plaatsing van twee van de drie raaien. Dat weekend werd er ook een 'wegkantstation' geplaatst bij het portaal tussen het viaduct Oostersedijk en het viaduct van de Hanzelijn. Deze grote kasten worden geplaatst als er matrixborden aan het portaal hangen, maar bij dit portaal werden in dat weekend geen matrixborden opgehangen. In de nacht van woensdag op donderdag ging de H-baan dicht vanwege maai- en snoeiwerkzaamheden op onder andere de N50. Ondergetekende had echter het vermoeden dat er misschien nog wel eens meer werkzaamheden plaats konden vinden. Ondanks dat mijn agenda de komende tijd stampvol zit ben ik tegen middernacht vanaf de Oostersedijk even gaan kijken en tot mijn grote verrassing leek het er inderdaad op dat de derde (en voorlopig laatste nieuwe) raai met matrixborden werd geplaatst.

Het eindresultaat liet zich 's nachts lang op zich wachten, dus besloot ik uiteindelijk om toch naar bed te gaan en het eindresultaat overdag op de foto vast te leggen. Inmiddels lijken de matrixborden ook al in bedrijf te zijn, want ik kon ze ook toevoegen op mijn website MXbord.nl waar je de standen van matrixborden kunt bekijken door heel Nederland. De tijdelijke matrixborden worden binnenkort door Rijkswaterstaat weggehaald.

Mochten de borden een keer 'aan' staan, dan zal ik zeker een poging doen om ze in werking op de foto te zetten. En zo is eindelijk na jaren weer een extra stukje veiligheid gecreëerd voor hulpverleners in deze onoverzichtelijke verbindingsboog!

In de video hieronder het eindresultaat, gefilmd met de dashcam vanaf Zwolle-Zuid tot vlak na knooppunt Hattemerbroek op de A50.


Reageren 670x


Al ruim 30 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Automobilist botst achterop caravan op de A50 tussen Hattem en Heerde
Bedrijfsbus vliegt uit de bocht op knooppunt Hattemerbroek, rode kruizen op de nieuwe matrixborden
Aanhanger met tegels geschaard op de A28 tussen Zwolle en knooppunt Hattemerbroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 17,2°C
ZW 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 30 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Nieuws: Kopstaart aanrijding op de N35 tussen Zwolle en Heino - https://t.co/vWhmUrZVZK (foto's) https://t.co/QukWOSbdBA
Maandag 13 juli 2020 - 23:42
RT @RTVDrenthe Auto botst op wagen van Rijkswaterstaat https://t.co/u8MJYEqUrz
Maandag 13 juli 2020 - 20:43
@RuudPenders Haha, geheel in stijl. ????
Maandag 13 juli 2020 - 10:43
@NWVfoto “Goedemiddag”… Haha.
Zondag 12 juli 2020 - 21:14
@thomas75483793 @DSPX_ De AW139 wordt ook ingezet voor surveillances en andere niet-DSI inzetten.
Zondag 12 juli 2020 - 18:37
De politiehelikopter is weer vertrokken boven Wezep, enkele politieauto’s reden zonder al te veel haast rondjes. Zou gaan om een verdachte situatie. https://t.co/98KOVbHWqL
Zondag 12 juli 2020 - 18:22
De politiehelikopter cirkelt rond boven Wezep. Mocht iemand aan de grond iets hebben gezien, tips zijn welkom! https://t.co/566oXnqVPJ
Zondag 12 juli 2020 - 18:10