Automobiliste met auto over de kop in sloot Mheneweg Zuid Oldebroek

Een automobiliste is woensdagochtend met haar auto van de weg geraakt en over de kop in een sloot terecht gekomen naast de Mheneweg Zuid net buiten Oldebroek. De bestuurster kwam rond kwart over tien uit de richting van de Zuiderzeestraatweg is en is na de bocht ter hoogte van de Elzenweg de macht over het stuur kwijt geraakt. Ze belandde rechts van de weg in de sloot.

In eerste instantie kon ze niet zelf uit haar auto komen. Bouwvakkers die bij de naastgelegen kerk aan het werk waren zagen het ongeval gebeuren en hebben de deur van de auto open kunnen krijgen zodat de vrouw uit haar auto kon worden gehaald. De vrouw raakte lichtgewond en is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. Voordat de hulpdiensten er waren ontfermden behulpzame buurtbewoners zich over de vrouw. Ze mocht bij een van de buren onder de douche omdat ze onder de modder zat. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis, ze is door familie opgehaald.

Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de auto te bergen. Met behulp van de kraan werd de auto uit de sloot getakeld. De Mheneweg Zuid is enige tijd dicht geweest.

Al ruim 30 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Foto's wegwerkzaamheden N308 Zuiderzeestraatweg Wezep - Oldebroek
Automobiliste botst tegen geparkeerde auto in centrum Oldebroek
Automobiliste gewond bij flink eenzijdig ongeval N308 Zuiderzeestraatweg Oldebroek
ONO 4,7km/h
Al meer dan 30 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

@RenevanHaaften @JulienOtten98 Het leek wel een Duitse kolonie, voertaal was bijna Duits... overal om je heen.
Zaterdag 08 augustus 2020 - 00:35
Afgelopen middag was het gezellig druk in Zandvoort. Met de vouwfiets vanaf Kraantje Lek door de duinen naar de badplaats gefietst, daar even gekeken op het station. Druk, maar te doen. Eerste foto met telezoom gemaakt. Verder hele lange files, politie noodgedwongen over fietspad https://t.co/JxBu5SkIDA
Zaterdag 08 augustus 2020 - 00:14
@JulienOtten98 Hehe, dat levert dus dit beeld op op Zandvoort… Uiteraard heb ik deze foto wel met telezoom gemaakt dus de mensen zijn daardoor meer op elkaar gepakt dan in werkelijkheid. https://t.co/mYxPDJwcn0
Vrijdag 07 augustus 2020 - 23:55
RT @POL_Gelderland UPDATE: vanmiddag is op het politiebureau een 77jr. man uit Epe verhoord als verdachte van het ongeval. Dankzij tips van getuigen is het voertuig en de bestuurder getraceerd. Ook met het slachtoffer/aangever is vandaag nog gesproken. Hiermee wordt de berichtgeving afgerond. ^JA https://t.co/XL2hzKd1Gh
Vrijdag 07 augustus 2020 - 17:12
@JulienOtten98 Prima te doen, druk in de trein maar de Sprinter van net zat niet vol. De VIRM die net aankwam zat wel voller.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 12:09
@frans_welkamp Bij het CBR, met zo’n examinator.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 11:23
RT @adrm1984 @pieter_baas @Stefanuzz Seinen om aan te geven dat je wil inhalen mag conform het Verdrag van Wenen, dat geratificeerd is door Nederland. Daar kun je van vinden wat je wilt, maar het is toegestaan. Onnodig links rijden echter niet.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 10:03