Nieuwsarchief

Automobiliste botst tegen middenbarrier N50 bij Hattem

Een automobiliste is donderdagavond met haar auto tegen de middenbarrier van de N50 tussen parkeerplaats Zalkerbroek en knooppunt Hattemerbroek gebotst. Het ongeval gebeurde rond tien voor negen op de rijbaan in de richting van Zwolle. De bestuurster kwam door nog onbekende oorzaak rechts van de weg met haar wielen in de berm en door een stuurcorrectie vloog de auto weer naar links toe, waar de auto tegen de betonnen middenbarrier botste. Vervolgens kwam de auto in de buitenberm tot stilstand. De bestuurster is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken, maar ze hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis. De auto is door bergingsbedrijf Stouwdam geborgen.

Vanwege het ongeval was een rijstrook afgesloten voor het verkeer. De meeste automobilisten namen wat gas terug, helaas waren er ook enkele automobilisten die met volle snelheid langs het ongeval reden. Een auto met - wat ik denk te hebben gezien - een Duits kenteken ging zo hard langs het ongeval, dat de bestuurder ternauwernood kon voorkomen dat hij of zij op zijn of haar voorganger botste. Dit heeft waarschijnlijk maar enkele centimeters gescheeld. Daarom: neem bij ongevallen en werkzaamheden op de weg wat gas terug. Je hoeft niet bijna stil te gaan staan, maar wat minder snel langs een ongeval is soms wel zo veilig.
Locatie Reageren 1.055x


Al ruim 30 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Meerdere gewonden bij ongeval op kruising Hessenweg - afrit A50 Hattem
Automobilist botst achterop caravan op de A50 tussen Hattem en Heerde
Bedrijfsbus vliegt uit de bocht op knooppunt Hattemerbroek, rode kruizen op de nieuwe matrixborden
Het weer in Wezep
Bewolkt 23,8°C
ONO 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 30 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
@RenevanHaaften @JulienOtten98 Het leek wel een Duitse kolonie, voertaal was bijna Duits... overal om je heen.
Zaterdag 08 augustus 2020 - 00:35
Afgelopen middag was het gezellig druk in Zandvoort. Met de vouwfiets vanaf Kraantje Lek door de duinen naar de badplaats gefietst, daar even gekeken op het station. Druk, maar te doen. Eerste foto met telezoom gemaakt. Verder hele lange files, politie noodgedwongen over fietspad https://t.co/JxBu5SkIDA
Zaterdag 08 augustus 2020 - 00:14
@JulienOtten98 Hehe, dat levert dus dit beeld op op Zandvoort… Uiteraard heb ik deze foto wel met telezoom gemaakt dus de mensen zijn daardoor meer op elkaar gepakt dan in werkelijkheid. https://t.co/mYxPDJwcn0
Vrijdag 07 augustus 2020 - 23:55
RT @POL_Gelderland UPDATE: vanmiddag is op het politiebureau een 77jr. man uit Epe verhoord als verdachte van het ongeval. Dankzij tips van getuigen is het voertuig en de bestuurder getraceerd. Ook met het slachtoffer/aangever is vandaag nog gesproken. Hiermee wordt de berichtgeving afgerond. ^JA https://t.co/XL2hzKd1Gh
Vrijdag 07 augustus 2020 - 17:12
@JulienOtten98 Prima te doen, druk in de trein maar de Sprinter van net zat niet vol. De VIRM die net aankwam zat wel voller.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 12:09
@frans_welkamp Bij het CBR, met zo’n examinator.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 11:23
RT @adrm1984 @pieter_baas @Stefanuzz Seinen om aan te geven dat je wil inhalen mag conform het Verdrag van Wenen, dat geratificeerd is door Nederland. Daar kun je van vinden wat je wilt, maar het is toegestaan. Onnodig links rijden echter niet.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 10:03