Nieuwsarchief

45-jarige zoon aangehouden na vondst overleden 66-jarige vrouw in woning Heerde

In een woning aan de Korte Heegde in Heerde is vrijdagavond laat een overleden persoon aangetroffen. De politie heeft zaterdagnacht via Twitter laten weten dat op het moment van schrijven er één persoon is aangehouden door de politie. In de woning aan de Korte Heegde is de politie bezig met een groot onderzoek. Gezien de inzet van de politie en Forensische Opsporing (FO) lijkt er rekening te worden gehouden met een misdrijf.

Het slachtoffer is vermoedelijk 's avonds tussen 23.00 en 00.00u door de politie aangetroffen in de woning. Buurtbewoners gaven aan veel politie te hebben gezien rond die tijd, maar geen ambulance te hebben gezien in de straat.

De politie is na het aantreffen van het slachtoffer begonnen met een groot onderzoek. Forensische Opsporing (FO) is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen in en rond de woning. Daarbij liepen de medewerkers van de FO in witte pakken. Er is ook een Plaats Delict Unit (PD Unit) ter plaatse gekomen. Mogelijk duurt het onderzoek in de Korte Heegde een groot deel van de dag. De politie heeft het woonblok afgezet met linten.

Nadere details zoals wat er is voorgevallen in de woning en wat de identiteit van het slachtoffer en de verdachte zijn is nog niet bekend gemaakt door de politie.

Update zaterdag 13.20u: De politie laat zojuist in het persbericht weten dat het slachtoffer een 66-jarige bewoonster van de woning is en dat de 45-jarige zoon is aangehouden door de politie. Hij staat ook ingeschreven op hetzelfde adres.


Locatie Reageren 7.743x


100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Heerde:

Automobilist onwel en belandt tussen de bomen op de A50 bij Heerde-Zuid
Automobilist raakt te water Kanaaldijk - Plakkenweg Heerde
Fietser gewond op Jaagpad bij Heerde
Het weer in Wezep
Bewolkt 5,4°C
WZW 4,7km/h
0,4mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
De VOA doet nu onderzoek op de N307 Hanzeweg tussen Dronten en Kampen. De weg is nog enige tijd dicht. In totaal zijn er vijf personen waaronder een kind naar het ziekenhuis overgebracht met in totaal vier ambulances. https://t.co/uJs2aooRn5
Zaterdag 23 januari 2021 - 14:42
De N307 tussen Dronten en Kampen is in beide richtingen DICHT vanwege opnieuw een kopstaart aanrijding met dit keer vier voertuigen. Meerdere gewonden. Brandweer schaalde op naar middel HV. https://t.co/wwBgOa5PeZ
Zaterdag 23 januari 2021 - 14:01
Betrof een keeractie van een bedrijfsbus waarbij de bestuurder een tegenligger over het hoofd zag. Geen gewonden, wel schade aan de voertuigen. De bedrijfsbus is op sleeptouw genomen door een andere bedrijfsbus, de andere auto is geborgen door de berger. https://t.co/eyfACvTHZe
Vrijdag 22 januari 2021 - 20:45
RT @thomasbruning Belangrijke mededeling inzake gebruik perskaart en eigen verklaring avondklok https://t.co/VJQwickPh5
Vrijdag 22 januari 2021 - 17:26
@RWSverkeersinfo Top. Inmiddels is de file op de A28 Re weg daar, dus op A28 Li staan de borden inmiddels ook alweer uit.
Vrijdag 22 januari 2021 - 15:54
@RWSverkeersinfo Top. Inmiddels is de file op de A28 Re weg daar, dus op A28 Li staan de borden inmiddels ook alweer uit.
Vrijdag 22 januari 2021 - 15:54
@RWSverkeersinfo Nu weer, wellicht direct even te checken door jullie in jullie eigen systemen? https://t.co/2emfE6BYkD
Vrijdag 22 januari 2021 - 15:44
@Pol_ZwolleWest Dringend advies: altijd mét hesje lopen. Die kleine lampjes zijn leuk voor dichtbij maar veraf vaak slecht zichtbaar. Een hesje is al van honderden meters afstand goed te zien. Stuk fijner voor automobilisten.
Donderdag 21 januari 2021 - 19:03