Nieuwsarchief

Automobiliste botst tegen boom en raakt gewond Kerkdijk Heerde

Een automobiliste is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Kerkdijk bij Heerde. De bestuurster kwam vanaf de Achterseweg en wilde vermoedelijk rechts afslaan richting de IJsseldijk. Door nog onbekende oorzaak is ze op de kruising 'uit de bocht' gevlogen en raakte ze een boom. De achterkant van de auto kwam in de sloot terecht. Volgens de politie was er een bestuurder van een bedrijfsbus die uit de richting van de IJsseldijk kwam en het ongeval voor zich zag voltrekken. Hij is vol op de remmen gegaan om een aanrijding te vermijden. Remsporen op het wegdek zijn de achtergebleven stille getuigen daarvan.

De bestuurster van de personenauto is gewond per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De auto is door bergingsbedrijf Wolves geborgen. De brandweer van Heerde was ook opgeroepen, maar zij konden vrij snel weer retour.
Locatie Reageren 1.568x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Heerde:

Auto in brand op parkeerplaats langs snelweg A50 Heerde
Opnieuw flinke bermbrand bij felle autobrand op de A50 bij Heerde
Overleden persoon aangetroffen in het Apeldoorns Kanaal bij Heerde
Het weer in Wezep
3,9°C
km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier