Nieuwsarchief

Bizar! 40 kuub zaagsel en strobalen in tuin bruidspaar in Oosterwolde Gld

In het anders altijd zo rustige Oosterwolde was het afgelopen dinsdagavond onrustig. Een grote kraan stak boven het dorp uit en er reden trekkers met strobalen door het dorpje. Een vriendengroep van een bruidspaar ging flink aan de slag bij een woning aan de Essenakker. Buurtbewoners stonden daar vol verbazing te kijken hoe de ene na de andere strobaal over de woning werd gehesen. Nadat er vele strobalen in de achtertuin waren belandt, kwam een vrachtwagen de straat in gereden. De vrachtwagen bleek geladen te zijn met 40 kuub zaagsel. Met tientallen vrachten gingen de enorme hoeveelheden zaagsel richting de achtertuin van het bruidspaar. Ook de oprit moest er aan geloven zoals te zien is aan de foto's de ochtend erop.

De vriendengroep legde uit dat de bruidegom de afgelopen jaren zelf vaak de leiding zou hebben genomen bij soortgelijke acties bij bruiloften. Hij zou zijn vrienden de laatste weken uitgedaagd hebben met zinnen als 'ik wil mijn huis niet meer kunnen zien' en 'jullie komen toch niet achter mijn huis' (omdat je er met een voertuig niet kunt komen). Zo gezegd, zo gedaan en dus werd er groot materieel van stal gehaald om deze actie op touw te zetten. Tot diep in de nacht zijn de vrienden aan het werk geweest om alles 'netjes' te krijgen voor het grote moment de avond erop. Vanwege de coronamaatregelen kwam het bruidspaar al op een eerder tijdstip dan 'normaal' naar huis vanaf de locatie waar het bescheiden feest gehouden werd. Bij thuiskomst stond hen een aangename verrassing te wachten.

Hoe lang de opruimwerkzaamheden nog duren is niet bekend. Voor de buurtbewoners hoop ik van harte dat het de komende dagen niet al te hard gaat waaien. ;-)

Aan het bruidspaar: nogmaals van harte gefeliciteerd en veel sterkte gewenst. :-)

(Foto's en videobeelden achtertuin geplaatst met toestemming)

Dit item kwam tot stand door een tip. Heb je ook tips? Neem contact met mij op!


Reageren 12.622x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oosterwolde Gld:

Brand in coniferenhaag slaat over op rieten dak van woning Winterdijk Oosterwolde Gld
Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval Mheneweg Noord Oosterwolde Gld
Vrachtwagen belandt in greppel na uitwijken automobilist Oosterweg Oosterwolde Gld
Het weer in Wezep
Regenbui 9,8°C
N 24,1km/h
12,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier