Nieuwsarchief

Auto raakt te water langs de Westerweg bij Oldebroek

Een automobilist is zaterdagochtend met zijn voertuig te water geraakt langs de Westerweg bij Oldebroek. Het eenzijdige ongeval werd om 11 uur 's ochtends gemeld. De bestuurder is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en kwam in het water terecht. De bestuurder is door ambulancepersoneel meegenomen, het is onbekend of en zo ja, welk letsel het slachtoffer heeft opgelopen.

Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de auto uit het water te halen. Daarvoor was de Westerweg enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Locatie Reageren 1.555x


Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Traumahelikopter ingezet bij medisch noodgeval Laanzichtsweg Oldebroek
Zes Koninklijke onderscheidingen bij korpsavond brandweer Oldebroek
Achtervolging vanuit Wezep eindigt bij Oldebroek, verdachte aangehouden in Oosterwolde Gld
Het weer in Wezep
Bewolkt 2,3°C
ZZW 11,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
@IntoBits @Het_OM Dat lijkt mij geen ‘offline’ iets maar meer een technisch mankement waarbij je normaal gesproken een uitlogpagina hoort te zien oid op basis van de aangeroepen bestandsnaam. Probeer eens in een andere browser / privevenster?
Maandag 30 november 2020 - 12:58
Nieuws: Politie start onderzoek na aantreffen gewonde vrouw bij bushalte Luttenbergstraat Zwolle - https://t.co/ioyTGtoXf3 (foto's & video) https://t.co/5QbvmTFjaq
Maandag 30 november 2020 - 02:39
De brandweer van Heerde werd zondagmiddag rond kwart voor zes gealarmeerd voor een ongeval op de Eperweg bij Heerde. Daar vond een kopstaart aanrijding plaats. De brandweer is ter plaatse geweest voor controle van een van de betrokken voertuigen ivm aanwezigheid LPG installatie. https://t.co/VJ3CmMRa4H
Maandag 30 november 2020 - 01:53
Nieuws: Gewonde bij brand in woning Naaldeweg Noordeinde Gld - https://t.co/v7g5vHbCUK (foto's) https://t.co/1hrPafoxBW
Maandag 30 november 2020 - 01:50
[Politie 17:38.48] Aanrijding Letsel Eperweg Heerde
Zondag 29 november 2020 - 17:38
Och nee, alweer. Gelukkig is Stroll er uit en oké. #f1 https://t.co/GUOp5c0ko2
Zondag 29 november 2020 - 16:42
RT @wbuxtonofficial Dr Ian Roberts and Alan van de Merwe. Whoever is staying in the FIA hotel, buy these boys a large brandy tonight. https://t.co/Hz3FxyEVZJ
Zondag 29 november 2020 - 16:20
@dicktimmerman Op SkySports F1 wordt gesproken over dat als de halo er niet was, de helm de klap met de vangrail had moeten opvangen omdat de auto vol door de vangrail klapte. Dan had Grosjean het nooit overleefd.
Zondag 29 november 2020 - 15:59
@dicktimmerman Hij is ook wel aangetikt door Kvyat, maar dat naar rechts sturen lijkt inderdaad wel te komen door het stuk rommel.
Zondag 29 november 2020 - 15:54
Het lijkt er op dat Grosjean 'debris' op zijn rechtervoorwiel / voorvleugel heeft gekregen vlak voor zijn crash. #f1 https://t.co/wvICnMneGj
Zondag 29 november 2020 - 15:50