Nieuwsarchief

Twee gewonden bij ongeval op vernieuwde Burg. Bijleveldsingel in Hattem

Op de vernieuwde Burgemeester Bijleveldsingel in Hattem zijn in iets meer dan 24 uur tijd al twee ongevallen gebeurd. Zaterdagmiddag rond kwart over drie zou er een vrouw op een fiets zijn aangereden op de rotonde met de Geldersedijk. Ze werd daar aangereden door een auto. Er zou een Rapid Responder van de ambulance ter plaatse zijn gekomen vanwege (eventuele) verwondingen bij de vrouw.

Net een dag later, zondagmiddag rond vijf voor zes, kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Burgemeester Bijleveldsingel met de Reggestraat. Een automobilist komende vanuit de richting van de Vechtstraat verleende op de kruising met de Reggestraat geen voorrang aan een automobilist komende vanaf rechts. Sinds de werkzaamheden aan de weg heeft de gemeente Hattem de weg afgewaardeerd naar een 30km/h zone. Dat houdt ook in dat de fietsstroken verdwenen zijn en dat zijwegen van rechts voorrang krijgen. Diverse buurtbewoners en voorbijgangers gaven zondagavond al aan dat de situatie een stuk onoverzichtelijker is geworden en dat ze eigenlijk borden missen die aangeven dat de situatie gewijzigd is. Men verwacht eveneens dat op diverse andere kruisingen ook nog wel ongevallen zullen gaan gebeuren.

Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. De rijstrook voor het verkeer richting de Geldersedijk was enige tijd versperd.
Locatie Reageren 2.398x


Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Auto gelanceerd en over de kop op de Geldersedijk bij Hattem
Auto vliegt uit de bocht en botst tegen geleiderail op knooppunt Hattemerbroek
Automobilist botst tegen geleiderail vangrail op de A50 bij Hattem
Het weer in Wezep
Helder 4,8°C
ONO 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
[Politie 22:04.06] Aanrijding Letsel N309 - Zuiderzeestraatweg Oost Elburg
Vrijdag 27 november 2020 - 22:04
Nieuws: Auto gelanceerd en over de kop op de Geldersedijk bij Hattem - https://t.co/5RBLoBEwJf (foto's & video) https://t.co/hbftZ7pzzr
Vrijdag 27 november 2020 - 21:47
[Politie 17:42.50] Aanrijding Letsel Ierstweg Hattem
Vrijdag 27 november 2020 - 17:43
[Politie 12:10.43] Aanrijding Letsel N309 - Eperweg 't Harde
Vrijdag 27 november 2020 - 12:11
@Geert___H En toch blijft het treintje rijden. En qua veiligheid niet beter als je tussen twee vrachtwagens in beland.
Vrijdag 27 november 2020 - 10:46
Even afgezien van of je nou voor meer asfalt of meer spoor bent, het blijft bizar dat het bij projecten in ons deel van het land zoveel moeite lijkt te kosten om gefinancierd te krijgen vanuit de landelijke overheid. N50, N35, Lelylijn, etc.
Vrijdag 27 november 2020 - 10:42
Van een weg waar je met 75-80km/h achter een vrachtwagen aanhobbelt en nauwelijks inhaalmogelijkheden hebt naar een 100km/h waar je 80km/h rijdt achter een vrachtwagen waarbij de inhaalmogelijkheden bij bv Heino vervallen. Vanwaar het feestje? ???? https://t.co/IQaVrtlNt2
Vrijdag 27 november 2020 - 10:40
[Brandweer 09:00.57] P 2 BON-01 Stank/hind. lucht (meting) Heikamp Wezep 066641
Vrijdag 27 november 2020 - 09:01