Nieuwsarchief

Winterse perfectie in Zuid Limburg

Voor mijn werk moest ik vandaag naar Limburg toe, zodoende kon ik het niet laten om ook nog een kijkje te nemen bij het Drielandenpunt. Ik baalde er al stevig van dat ik rond de jaarwisseling stiekem niet richting het Drielandenpunt was gegaan om sneeuwtherapie te ondergaan. Vandaag was daarom een uitgelezen kans om een mooie wandeling te maken. Het voordeel was bovendien dat omdat ik al vroeg in Limburg moest zijn, ik ook al voor de middag een mooie wandeling kon maken. De auto stond op de parkeerplaats bij de Lodge aan de Epenerbaan, vanaf daar ben ik door het bos richting het Drielandenpunt bij Vaals gelopen. Nadat ik bij de grensovergang bij de Gemmenicherweg het laatste stukje richting het Drielandenpunt liep, kwam de zon door. De blauwe luchten en vers besneeuwde boomtoppen gaven geweldige foto's. Dit doet echt weer denken aan bezoekjes aan het Hochsauerland van enkele jaren geleden. Het was in ieder geval tot het middaguur prima te doen, weinig mensen in het bos nog waar ik liep. Rond het Drielandenpunt uiteraard iets drukker, maar pas toen ik weg ging zag je meer auto's richting Vaals rijden.

Hieronder een uitgebreide fotoserie. Ongetwijfeld zitten er ook vast foto's tussen die andere fotografen ook al eens gemaakt hebben, maar voor mij was het de eerste keer dat ik deze omgeving in de sneeuw op de foto heb gezet. Kijk mee en geniet!
Locatie 1 reactie 1.976x

Reactie (1)

HenkMaandag 25 januari 2021 – 23:34
Stefan, jij bent ook wel een ontzettende bofkont zeg. "Even voor mijn werk naar Limburg". Maar wel mooie plaatjes.
't Is eens weer wat anders dan wrakstukken op de weg...


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Vaals:

Het weer in Wezep
Regen 7,6°C
N 17,6km/h
5,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier