Nieuwsarchief

Vrachtwagen verliest oplegger op toerit N50 Kampen-Noord

Een chauffeur van een vrachtwagen is maandagochtend de oplegger verloren op de toerit van de N50 bij Kampen-Noord. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat ontdekte het eenzijdige ongeval. Er vielen geen gewonden. Doordat de oplegger eraf was geschoten was ook de dieseltank kapot getrokken waardoor er een flinke diesellekkage ontstond. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de vrachtwagen te bergen. Daarbij werd ook de hulp ingeschakeld door Van der Kolk om het wegdek te reinigen en Van Werven om rijplaten te leggen. De toerit van de N50 bij Kampen-Noord voor verkeer richting Zwolle is tot in de middag afgesloten geweest. Voor het verkeer op de N50 zelf is er geen hinder geweest. De berm waar de diesellekkage voor vervuilde grond heeft gezorgd is later maandagmiddag afgegraven en opnieuw aangevuld met schone grond.
Locatie Reageren 2.805x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kampen:

Forse vertraging door ongeval op de N50 tussen knp. Hattemerbroek en Kampen Zuid
N50 bij Kampen voorzien van (tijdelijke) barriers
Werkzaamheden in beeld: N50 bij Kampen dit weekend dicht vanwege aanbrengen veiligheidsmaatregelen
Het weer in Wezep
Regen 13,5°C
WZW 4,7km/h
5,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier