Nieuwsarchief

Automobilist getaserd bij vluchtpoging na ongeval op de N50 bij Hattem

Een automobilist die in de nacht van zaterdag op zondag met zeer hoge snelheid op de N50 bij Hattem crashte is door de politie getaserd tijdens zijn vluchtpoging. De bestuurder reed rond tien voor half drie 's nachts over knooppunt Hattemerbroek in de richting van Kampen. De politie is in het bezit van dashcambeelden van een automobilist die honderden meters voor de bestuurder van het gecrashte voertuig reed. Op de dashcambeelden was te zien dat de bestuurder van de grijze Mazda met zeer hoge snelheid aan kwam gereden, maar in de 'slinger' waar de N50 begint de macht over het stuur verloor. De auto tolde en kwam met een harde klap tegen de middenbarrier terecht. Het voertuig kwam uiteindelijk ongeveer honderd meter verderop tot stilstand tegen de middenbarrier.

De bestuurder sloeg op de vlucht en is bij zijn aanhouding door de politie getaserd omdat hij niet meewerkte. Bij zijn vluchtpoging zou hij ook nog geprobeerd hebben te ontsnappen door een sloot in te springen tussen de N50 en de Hanzelijn. Volgens berichtgeving van de politie op Instagram is de man aangehouden voor het rijden onder invloed en het 'verlaten plaats ongeval'. De inzet van de taser was nodig om de man onder controle te krijgen.

Er is een ambulance ter plaatse gekomen om de man te behandelen aan zijn verwondingen. Uiteindelijk is de man per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Daar zal ook een arts komen om bloed af te nemen voor het onderzoek.

Vanwege het ongeval was de N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen-Zuid afgesloten voor het verkeer. Door de klap van het ongeval lagen de brokstukken bezaaid over de weg. Ook waren er brokstukken op het wegdek van de andere rijbaan richting Apeldoorn/Zwolle terecht gekomen. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om de auto te bergen. De ZOAB cleaner van Van der Kolk is ter plaatse gekomen om het wegdek op beide rijbanen te reinigen. Omstreeks half vijf kon de weg weer vrijgegeven worden richting Kampen.


Locatie Reageren 1.826x

100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Zoekactie vanwege vermissing van persoon in bossen bij Hattem / Wapenveld
Brandweer blust brand in bedrijfspand 1e Industrieweg Hattem
Auto vat vlam op knooppunt Hattemerbroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 11,1°C
W 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Alleen Kroatië en Israël waren niet goed voorspeld door de bookmakers. #songfestival https://t.co/3pCakKcgvY https://t.co/2lPllA1fIe
Dinsdag 18 mei 2021 - 23:03
@radiovandijk Heeft toch ook wel weer veel weg van de inzending van 2019 van Malta. Niet heel origineel als je het mij vraagt. Verder prima gezongen.
Dinsdag 18 mei 2021 - 22:21
RT @Jebru91 Giethoorn in beeld maar géén botsende boten met toeristen. Schaamteloze propaganda. #songfestival
Dinsdag 18 mei 2021 - 22:11
RT @XxLiekee Wel grappig dat bij deze act de decor mensen zich moeten verstoppen achter het podium #Songfestival #Croatia https://t.co/mea9v3dei0
Dinsdag 18 mei 2021 - 21:55
RT @maartenhopman94 Ook in Malta, Litouwen en Azerbeidzjan kennen ze nu de uitgestrekte groene vlakten van Broek op Langedijk. #esf21 #Songfestival #Eurovision
Dinsdag 18 mei 2021 - 21:53
Waarom staan er bitterballen op tafel in de green room? Gemiste kans. #eurovision
Dinsdag 18 mei 2021 - 21:35
RT @IroNiehe Matig Frans van Chantal. Jammer. #esf
Dinsdag 18 mei 2021 - 21:07
Betrof een (lichte) kopstaart aanrijding tussen drie voertuigen. Alles stond geparkeerd bij de bushalte, geen hinder voor wegverkeer. Hulpdiensten waren nog onderweg. https://t.co/wGSjnqymCU
Dinsdag 18 mei 2021 - 15:48