Nieuwsarchief

A50 tussen Heerde en Hattem enige tijd dicht na ongevallen

Op de A50 tussen Heerde en Hattem vonden donderdagavond kort na elkaar twee ongevallen plaats. Rond kwart over zeven 's avonds botste een bedrijfsbus achterop een vrachtwagen. De bedrijfsbus kwam daarbij in de berm tot stilstand. Bij de aanrijding kwamen diverse brokstukken op het wegdek terecht. Daardoor kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Bij beide ongevallen vielen geen gewonden. Enkele personen zijn door ambulancepersoneel nagekeken.

Vanwege de twee ongevallen werd de rijbaan richting Zwolle enige tijd afgesloten voor het verkeer. Rijkswaterstaat en bergingsbedrijf Wolves hebben na het onderzoek van de politie de auto die in de middenberm terecht was gekomen zo snel mogelijk weggehaald en het wegdek ontdaan van brokstukken, zodat het verkeer weer kon rijden. Ook de andere auto en de bedrijfsbus zijn door de bergers meegenomen. De vrachtwagen kon op eigen kracht verder rijden.
Locatie Reageren 2.437x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Auto in brand op carpoolplaats langs de Hessenweg - A50 bij Hattem
Man raakt gewond bij klussen in schuur: brandweer bevrijdt slachtoffer
Felle caravanbrand slaat over op bermen A50 bij Hattem: snelweg in beide richtingen kort dicht
Het weer in Wezep
Bewolkt 15,0°C
W 4,7km/h
0,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier