Nieuwsarchief

N50 bij Kampen weer dicht na ongeval met gewonde op de Eilandbrug

De N50 bij Kampen is dinsdagmiddag in de avondspits opnieuw dicht geweest vanwege een ongeval. Op de Eilandbrug tussen afslag Ens en Kampen vond in de staart van een file een flinke kopstaart aanrijding plaats met tenminste twee personenauto's en twee vrachtwagens. Een persoon raakte daarbij gewond en moest door de brandweer van Kampen uit de auto worden geholpen in samenwerking met het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

De N50 is in beide richtingen afgesloten geweest tussen Ens en knooppunt Hattemerbroek. Daardoor ontstonden er in de regio diverse files op binnendoor wegen. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om de twee auto's te bergen. De vrachtwagen kon op eigen kracht naar een vluchthaven rijden zo'n 50 meter van het ongeval vandaan, waar bergingsbedrijf Stouwdam de vrachtwagen vervolgens vanaf vandaan heeft afgesleept. Een tweede vrachtwagen zou wel een van de andere voertuigen geschampt hebben, maar had verder nauwelijks / geen schade.


Locatie Reageren 2.671x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kampen:

Automobilist botst tegen RIMOB op N50 bij Kampen en raakt gewond: weg dicht
Kortstondig flinke rookontwikkeling na stofexplosie bij bedrijf in Kampen
Forse vertraging door ongeval op de N50 tussen knp. Hattemerbroek en Kampen Zuid
Het weer in Wezep
Bewolkt 18,0°C
NNW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier