Nieuwsarchief

N50 bij Kampen vol met slachtafval door gekantelde vrachtwagen

Op de N50 tussen Kampen en Ens is maandagmiddag een vrachtwagen met slachtafval gekanteld. Het ongeval gebeurde omstreeks vijf voor vier op het stuk tussen de Eilandbrug en de Ramspolbrug. De Ramspolbrug stond even verderop open, er zou een file op de rijbaan richting Ens hebben gestaan. Door nog onbekende oorzaak kantelde de vrachtwagen vlak voor deze file. Daarbij is de gehele inhoud van de oplegger op de rijbaan terecht gekomen. Over tientallen meters ligt er slachtafval op de rijbaan. Omdat er door de brugopening even verderop geen verkeer vanuit de tegenovergestelde richting reed, werden er geen tegenliggers geraakt door zowel de vrachtwagen als het slachtafval. De vrachtwagenchauffeur bleef bij het ongeval eveneens ongedeerd.

Omdat de rijbaan vol slachtafval lag, kon er geen gebruik meer worden gemaakt van de weg door het verkeer. De N50 werd daarom door Rijkswaterstaat afgesloten tussen Kampen en Ens. Op de omleidingsroutes stonden flinke files tot het einde van de avondspits. De weg is nog de hele avond afgesloten geweest voor het verkeer.

Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de combinatie te bergen. Daarbij werd gebruik gemaakt van een telekraan. Maar voordat er (relatief) schoon gewerkt kon worden, werd door de aannemer Gebr. Van der Lee het wegdek deels van het slachtafval ontdaan. Daarbij werden diverse ZOAB cleaners ingezet, onder andere ook van Van der Kolk. Ook een kraan van Van Werven kwam ter plaatse om te assisteren. Enkele tientallen medewerkers van diverse bedrijven waren in touw om de weg zo snel als mogelijk weer vrij te geven. Na middernacht kon de weg pas weer open gesteld worden voor het verkeer.


Locatie Reageren 2.931x

100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kampen:

File door kopstaart botsing op de N50 bij Kampen
N50 bij Kampen weer dicht na ongeval met gewonde op de Eilandbrug
Twee mannen en kind zwaargewond bij zeer ernstig ongeval N50 Kampen
Het weer in Wezep
Bewolkt 7,7°C
WZW 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
De vorige tweet was niet goed verzonden en dus van 30 min geleden. Het slachtoffer is zojuist na ruim een uur zwaar bekneld te hebben gezeten bevrijdt door de brandweer. De hulpdiensten zijn met velen aan het strijden voor het leven van het slachtoffer.
Dinsdag 19 oktober 2021 - 00:01
Op de afrit van de A50 bij afslag Epe is een ernstig ongeval gebeurd. Een personenauto is met hoge snelheid rechtdoor geschoten en het bos tussen af- en toerit in gegaan. De brandweer is druk bezig met het bevrijden van het slachtoffer. De traumaheli is inmiddels ook ter plaatse. https://t.co/b6MCXgzuIA
Maandag 18 oktober 2021 - 23:56
@FCZNiels038 En is het daarom normaal dat andere journalisten verantwoordelijk moeten worden gehouden? Ik sla toch ook niet iemand in elkaar uit voorbaat, omdat een totaal willekeurig ander iemand mij onrecht heeft aangedaan? Want ‘ik vertrouw nu niemand meer’? Wat is dat voor gedachtegang?
Maandag 18 oktober 2021 - 14:07
@FCZNiels038 Je kunt niet alle media over één kam scheren, wat velen graag doen. Ik ken de casus van Hazes niet, ik volg geen showbizz nieuws. Dat interesseert mij totaal niet. Maar goed, jij geeft dus ook al aan dat bedreigingen prima zijn. Ik vind dat bijzonder zorgelijk.
Maandag 18 oktober 2021 - 13:53
‘Hebben ze aan zichzelf te danken’ lees ik veel. Echt heel erg zorgelijk dat er zoveel mensen menen dat intimidatie & geweld een normale ‘omgangsvorm’ is. Het vrije woord, persvrijheid en daarmee ook de democratie donderen als een kaartenhuis in elkaar zo. https://t.co/cH0OF4Nr32
Maandag 18 oktober 2021 - 13:43
Melding aanrijding Feithenhofsweg Oldebroek betrof een incident op een erf bij een woning, traumaheli is gecanceld, ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis. Ik ga retour.
Maandag 18 oktober 2021 - 12:39
[Politie 12:13.55] Aanrijding letsel Feithenhofsweg Oldebroek
Maandag 18 oktober 2021 - 12:13
[Traumahelikopter 12:10.08] A1 (MMT) (DIA) 13991 Feithenhofsweg Oldebroek 99857
Maandag 18 oktober 2021 - 12:10
@djidee Bermblokjes doen al wonderen…
Zondag 17 oktober 2021 - 20:29