Nieuwsarchief

Automobilist botst tegen bewegwijzeringsbord op de A50 bij Hattem

Een automobilist is zondagochtend met zijn voertuig van de weg geraakt en tegen een bewegwijzeringsbord gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over elf op de rijbaan in de richting van Zwolle. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder vanaf de linkerrijstrook van de weg en kwam rechts van de weg in de berm terecht. Daar botste de bestuurder op een hectometerpaal en een bewegwijzeringsbord. De bestuurder is ter plaatse door de verpleegkundige van de Rapid Responder behandeld. De auto kwam vast te zitten in de constructie van de het bord. De calamiteitenaannemer van Rijkswaterstaat is ter plaatse gekomen om de buis waar de auto in vast zat weg te slijpen. Daarna kon de berger van Wolves de auto op de bergingswagen zetten. Alle eventuele uitstekende delen zijn verwijderd, naar verwachting zal de rest van het bewegwijzeringsbord zondagavond volledig verwijderd worden.
Locatie Reageren 2.584x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Auto in brand op carpoolplaats langs de Hessenweg - A50 bij Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 3,4°C
ZZO 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier