Nieuwsarchief

Veel schade en twee gewonden bij zwaar eenzijdig ongeval Naaldeweg Noordeinde Gld

Op de Naaldeweg tussen Noordeinde Gld en Kampen is dinsdagavond rond tien over negen een auto van de weg geraakt. De twee inzittenden - een jonge man en een jonge vrouw - zijn volgens de politie beide gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een van beide zou zelfs korte tijd buiten bewustzijn zijn geweest na het ongeval. Het ongeval gebeurde in de flauwe bocht vanuit Noordeinde gezien vlak voor de kruising met de Kleine Woldweg. De auto komende vanuit Noordeinde is in de flauwe bocht rechtdoor geschoten en met een flinke snelheid in de naastgelegen sloot en het weiland terecht gekomen. De auto lijkt daar aan de hand van de sporen en schade over de kop te zijn geslagen en uiteindelijk weer rechtop tot stilstand te zijn gekomen.

De Volkswagen Golf had forse schade door het ongeval: zowel de voor- als achterkant hebben een flinke klap gehad en ook het dak van het voertuig was door het over de kop slaan fors ingedeukt ter hoogte van de achterbank. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de auto te bergen. Daarbij werd gebruik gemaakt van de kraan op de bergingsauto. De politie sloot de Naaldeweg tijdelijk af voor het verkeer. Het is onbekend met welk letsel beide slachtoffers naar het ziekenhuis zijn gebracht.


Locatie Reageren 2.829x

100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Noordeinde Gld:

Gewonde bij brand in woning Naaldeweg Noordeinde Gld
Straalkachel vat vlam in woning Zomerdijk Noordeinde Gld
Hovercraft zinkt op het Drontermeer tussen Elburg en Kampen
Het weer in Wezep
Bewolkt 3,3°C
W 4,7km/h
0,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
[Politie 14:40.22] Aanrijding letsel N308 - Zuiderzeestraatweg Oldebroek
Zondag 28 november 2021 - 14:40
RT @rtvutrecht Busongeluk bij brug over Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht https://t.co/AzXseLjM4x #utrecht
Zondag 28 november 2021 - 13:28
Nieuws: Derde keer brand op camping Epe: tent volledig afgebrand - https://t.co/2vFluTq9Uj (foto's & video) https://t.co/i7CgWTHyxE
Zaterdag 27 november 2021 - 22:03
@MartijnFSnl @Talpaweer Dat zijn details op korte termijn. Dit soort verwachtingen kijken naar globale systemen en wat dat op grote lijnen voor drukpatronen oplevert. Dat is op lange termijn nog redelijk te verwachten, de details vul je pas later in.
Zaterdag 27 november 2021 - 18:33
@W_Z13 Sterkte, hopelijk valt het allemaal mee!
Zaterdag 27 november 2021 - 18:17
Vanmiddag tijdens de (digitale) Wintermeeting van https://t.co/B3KAZ5Ube6 in samenwerking met @Talpaweer werd deze verwachting uitgebreid besproken. Prima onderbouwing van Reinout, hopen dat de uitvoering van het winterweer ook zo tot zijn recht komt. ???? https://t.co/Qi3u4WpqJy
Zaterdag 27 november 2021 - 18:16
@adeboon @Talpaweer Deze verwachting kijkt naar andere signalen dan alleen de pluim. Juist dat maakt het stukken interessanter dan je verwachting enkel baseren op de pluim.
Zaterdag 27 november 2021 - 18:14
[Politie 12:18.11] Aanrijding letsel Uilennest Hollewand Hattem
Zaterdag 27 november 2021 - 12:18
@_JordanCrane Power lines coming down caused by the storm? Looks freaky.
Zaterdag 27 november 2021 - 01:16
Een melding van een woningoverval vannacht rond 03.20u bij de flat aan de Dollard in Zwolle. De politie was met meerdere eenheden ter plaatse. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. https://t.co/a1tSofepNk
Vrijdag 26 november 2021 - 05:33